weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Rüya Tabirleri Rüyada Kene Görmek

Rüyada Kene Görmek

Rüyada Kene Görmek
Okunma Süresi: 2 dk

Rüyada Kene Görmek, sizin üzerinizden geçinmeye çalışacak olan kimseleri simgelemektedir. Emek verdiğiniz işlerin başına geçecek ve sizi geri planda bırakmaya çalışacak kimselere işaret eder. Bu rüya aynı zamanda maddi olarak kaybınızın olacağını da ifade edecektir. Rüyada Kene Görmek, aile içerisinde sizi geri planda bırakacak kimselere işaret edecektir. Ruhsal olarak zorlu süreçlerin sizi beklediğinin bilgisini veren bir rüya olacaktır.

Rüyada Kene Isırdığını Görmek

Düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanız gerektiğini işaret etmektedir. Rüyada Kene Görmek, harama el uzatacağınızın bilgisini verir ve bu nedenle de sıkıntıya düşeceğinizi göstermektedir. Hastalık haberini alacağınıza ve çok üzüleceğinize de işaret etmektedir. Ayrılıkların yaşanacağını simgeler ve alçak düşmanlarınızın olduğunu göstermektedir. Rüyada Kene Görmek, kötülükleri aşmak için uğraş vereceğinize delalet edecektir. Arsız ve utanmaz şekilde davranan kişilerin zarar verebileceğini ifade eder. İnsanları size karşı kışkırtacak kötü niyetli kimselere maruz kalacağınızın bilgisini verir. Haysiyet sahibi olmayan kimselerle karşılaşacağınıza ve aynı ortamlarda bulunmaktan dolayı rahatsızlık duyacağınıza delalet etmektedir. Hayal kırıklıklarınızın bu nedenle yüksek olacağını ifade eder ve düşmanlarınıza karşı üstün gelemeyeceğinizin bilgisini vermektedir. Fenalıkların sizi beklediğini ifade eden rüyalardan birisi şeklinde aktarılmaktadır.

Rüyada Kene Yapıştığını Görmek

Karakter sahibi olmayan kimselerin kötü davranışlarından kaynaklı olarak sürekli kötüye gideceğinize işaret eder. Bayağı davranışları simgeler ve başkasının sırtından geçinecek kimseleri simgelemektedir. Rüyada Kene Görmek, başkalarından göreceğiniz zararlardan kaynaklı problemlerin çıkacağını gösterir. Asalet sahibi olmayan kimselerin mağduriyetine uğrayacağınızın bilgisini verecektir. Ağırlıkların çok olmasına delalet eder ve hayatınızdaki heyecanların da kaybolacağını ifade etmektedir. Rüyada Kene Görmek, dert ve tasa sahibi olacağınızı ifade eder ve işlerinizin de sekteye uğrayacağını ifade etmektedir. Hanenizde bereketsizliğin yaşanacak olmasına tabir edilir ve şartlarınızın giderek daha ağır hale geleceğinin de bilgisini vermektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüyada Kapılar Görmek

Rüyada Kapılar Görmek