weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
EskiÅŸehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
Ä°stanbul
Ä°zmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
KahramanmaraÅŸ
Mardin
MuÄŸla
MuÅŸ
NevÅŸehir
NiÄŸde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
TekirdaÄŸ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
UÅŸak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Rüya Tabirleri Rüyada Lahana Görmek

Rüyada Lahana Görmek

Rüyada Lahana Görmek
Okunma Süresi: 2 dk

Rüyada Lahana Görmek, başarıdan başarıya koşacağınızı haber verir ve çok iyi niyetli adımları atacağınıza işaret etmektedir. Kıymet bilen kişilerle iş yapacağınızı ve güzel ortaklıklara birlikte imza atacağınızı da simgelemektedir. Diğer yandan ise sorunların ve uzun süredir başınızdaki belalı durumların giderileceğini ifade eder. Rüyada Lahana Görmek, hayırlı ve faydalı girişimlerin içerisinde olacağınızı gösterecektir.

Rüyada Lahana Sarması Görmek

Maddi ve manevi yönlerden kendinizi iyi hissedeceğiniz dönemleri gösterir. Çok parlak süreçlerle karşılaşmanıza işaret eder ve aydınlığınızın uzun süreceğini simgelemektedir. Rüyada Lahana Görmek, elinize geçecek olan paralara işaret etmektedir. Dileklerinizin gerçek olacağını ve hayallerinizin peşinden gideceğinizi de gösterecektir. Girişimlerinizin karşılığını mutlaka alacağınıza tabir edilecektir. Rüyada Lahana Görmek, sizi sürekli karamsarlığa sürükleyecek kaba ve düşüncesiz insanlardan uzak durmanız gerektiği konusunda uyaracaktır. İyiliklerin peşinden gitmek için çaba harcayacağınızı ve bu anlamda başarılı olacağınızı da gösterecektir. Sizi gölgelemeye çalışan kişilere ise asla fırsat vermeyeceğinizin bilgisini verecektir. Kendinizle çelişeceğiniz durumların içerisinde bulunabileceğinizi haber verir. Sağlığınızın iyiye gitmesine işaret ederken, bereketin de daima yüksek olacağını gösterir.

Rüyada Lahana Turşusu Görmek

Kötü niyette olan kişileri uzak tuttuğunuz taktirde başarılı olacağınızı göstermektedir. Rüyada Lahana Görmek, rutinin dışına çıkacağınıza işaret eder ve şanssızlıkları bir kenara bırakacağınızı ifade etmektedir. Kariyerinizle ilgili güzel ve ciddi adımları atacağınızın bilgisini vermektedir. Rüyada Lahana Görmek¸yüksek bir noktaya geleceğinizi gösterecektir. Sizden beklenen performansın üzerine çıkacağınıza tabir edilir. Rahatlama yaşayacağınızı işaret ederken, manevi açıdan da huzura ereceğinizin bilgisini vermektedir. Etrafınızdaki insanların hayırlı olmasına delalet eder ve düzeninizin ise asla kaçmayacağının bilgisini verecektir. Haset insanlarla yaşayacağınız münakaşaları sona erdireceğinize işaret eder. Son zamanlarda üst üste yaşadığınız kötülüklerden uzak olmanız manasına gelecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rüyada Kanser Olduğunu Görmek

Rüyada Kanser Olduğunu Görmek