weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Siyaset İYİ Partiden Bakın Bu Sefer Kim İstifa Etii!

İYİ Partiden Bakın Bu Sefer Kim İstifa Etii!

İYİ Partiden Bakın Bu Sefer Kim İstifa Etii!
Okunma Süresi: 3 dk

Devam Eden İstifa Dalgası İYİ Parti'yi Sarsıyor: Ankara ve Eskişehir'den İki Önemli Ayrılık

İYİ Parti'nin içindeki istifa dalgası hız kesmiyor. Eskişehir'in tanınmış milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'nun ardından, Ankara temsilcisi Adnan Beker de kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı detaylı bir açıklama ile partisinden ayrıldığını ilan etti.

Ankara Milletvekili Adnan Beker, İYİ Parti ile yollarını ayırdığını duyurdu. Beker, şahsi hesabında yaptığı paylaşımla, “Artık İYİ Parti altında Ankaralı vatandaşlarıma ve büyük Türk Milleti'ne daha fazla katkı sunamayacağımı hissediyorum ve bu sebepten dolayı bugün itibariyle partiden ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu ayrılıkla, İYİ Parti'nin parlamentodaki sandalye sayısı 42'ye düşmüş oldu. Beker, partiden ayrılan ikinci milletvekili olarak kayıtlara geçti.

Adnan Beker'in Sosyal Medyadan Yaptığı İstifa Açıklaması

Beker, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şunları belirtti: “Yaşamım boyu dürüstlüğü ve doğruluğu şiar edindim. Her adımda, her yolculukta ‘önce ülkem ve milletim’ dedim. En büyük hayallerim daima ülkem için oldu ve bunun için çok çalıştım.

Bu amaçla, Türkiye'nin dört bir yanından bir araya gelen arkadaşlarımızla birlikte İYİ Parti'yi kurduk. 25 Ekim 2017'den bu yana partinin başarısı için gece gündüz demeden çalıştım.

Değerli Ankaralı hemşehrilerim, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevine sizlerin desteğiyle seçildim ve bu görevi büyük bir özveriyle yerine getirdim.

Görev sürem boyunca 200 binden fazla vatandaşımızı ve partilimizi ağırladık. Ankara'nın her köşesini dolaştık ve sorunlara doğrudan temas ettik. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde, Grup Başkanvekilliği görevimden sonra, partililerimizin büyük desteğiyle rekor bir oy alarak Ankara 2. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı oldum.

Ancak şimdi, İYİ Parti altında Ankaralı hemşehrilerime ve Türk Milleti'ne daha fazla katkı sunamayacağımı anladığım için, partiden ayrılıyorum. Kapım ve telefonum her zaman sizlere açık olacak. Büyük Türk Milleti'ne ve Ankara'mıza hizmet etmeye devam edeceğim.”

İYİ Parti Kurucular Kurulunda Bir İstifa Daha

Bu istifaların ardından İYİ Parti'den bir ayrılık daha geldi. Partinin Kurucular Kurulu Üyesi Mesut Yılmaz, sosyal medya hesabından partiden ayrıldığını açıkladı. 14 Mayıs genel seçimlerinde Antalya milletvekili adayı olan Yılmaz, “Bugün itibarıyla gördüğüm lüzum üzerine İyi Parti üyeliğinden ayrıldım. Umarım hayırlara vesile olur” dedi.

İşte BEKER'in Açıklaması

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 132 sözleşmeli personel alımı yapacak

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 132 sözleşmeli personel alımı yapacak