weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Siyaset Kocaeli Valisi Yavuz: "1 milyon 516 bin 820 seçmenimiz oy kullanacak"

Kocaeli Valisi Yavuz: "1 milyon 516 bin 820 seçmenimiz oy kullanacak"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda İzmit’te oy kullanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Bugün itibariyle 644 sandık bölgesinde 4 bin 346 sandıkta 1 milyon 516 bin 820 seçmenimiz oy kullanacak. 886 ekip, 6 bin 200 personel ile ve bin 456 araç ile şu anda güvenlik tedbirlerini almış bulunuyoruz. Aldığımız tedbirlere ve halkımızın demokrasiye olan inancına sonuna kadar inanıyoruz” dedi.

Okunma Süresi: 2 dk

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte İzmit Ortaokulu 1093 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Vali Yavuz, seçimin ikinci turunda Kocaeli’de 644 sandık bölgesinde 4 bin 346 sandıkta 1 milyon 516 bin 820 seçmenin oy kullanacağını belirtti. Güvenlik tedbirlerinin de alındığına değinen Vali Yavuz, 886 ekip, 6 bin 200 personel ve bin 456 aracın çalıştığını söyledi.

“Aldığımız tedbirlere ve halkımızın demokrasiye olan inancına sonuna kadar inanıyoruz”

Güvenlik tedbirlerine ve halkın demokrasiye inancına inandıklarını söyleyen Vali Seddar Yavuz, “Hem ülkemiz hem şehrimiz demokrasiyi özümsemiş, hoşgörüyü içselleştirmiş ve dünyaya örnek olabilecek şekilde, yıllardır da seçimleri gerçekleştirmiş bir milletiz. Bugün de aynı olgunlukla sandıklara tüm kardeşlerimizin gideceğine ve hür iradelerini sandığa yansıtacaklarını inanıyoruz. Bugün itibariyle 644 sandık bölgesinde 4 bin 346 sandıkta 1 milyon 516 bin 820 seçmenimiz oy kullanacak. Özellikle halkımızın hür iradesinin sandığa yansıması ve herhangi bir baskı altında kalmaması için valiliğimiz koordinasyonunda günlerdir süren, detaylı güvenlik planlamaları yapılmıştır. 886 ekip, 6 bin 200 personel ve bin 456 araç ile şu anda güvenlik tedbirlerini almış bulunuyoruz. Şu ana kadar sadece bir sandıkta sandık görevlilerinin tartışması şeklinde ufak bir hadise meydana gelmiş. Bunun dışında ilimizde herhangi bir seçim suçu ya da olayı meydana gelmemiştir. Ayrıca bu personele ilaveten hazır kuvvet olarak tuttuğumuz, herhangi bir olay vukuunda da derhal müdahale edebileceğimiz hazır kıta ekiplerimiz de bekliyor. Bir kez daha Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin aziz Türk milletine, gönül coğrafyamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Aldığımız tedbirlere ve halkımızın demokrasiye olan inancına sonuna kadar inanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Talus: "Türkiye Yüzyılı için oyumuzu kullandık"

Talus: "Türkiye Yüzyılı için oyumuzu kullandık"