weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Siyaset Özgür Özel Edirne'de Konuştu: "Bu Mesele Benim Şerefim ve Onurum"

Özgür Özel Edirne'de Konuştu: "Bu Mesele Benim Şerefim ve Onurum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne'de gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özel, burada halkla buluşarak CHP'nin gelecek planlarından bahsetti.

Okunma Süresi: 2 dk


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne'de gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özel, burada halkla buluşarak CHP'nin gelecek planlarından bahsetti. Özel'in konuşmasında öne çıkan başlıklar ve mesajlar şöyleydi:

İktidar Olunca Bambaşka Şeyler Olacak


Özel, CHP'nin iktidara geldiğinde ülke genelinde büyük değişimlerin yaşanacağını belirtti. Mevcut iktidarın politikalarını eleştirerek, emekli maaşlarının düşük olduğunu ve asgari ücretin yeterli olmadığını vurguladı. Özel, "AK Parti geldiğinde asgari ücretin beş katı olan emekli maaşı, şimdi sadece on bin lira. Biz iktidara geldiğimizde bu maaşları yeniden düzenleyeceğiz," dedi.

Desteklemeler ve Milli Gelir


Özgür Özel, desteklemelerin milli gelirle orantılı olması gerektiğini belirtti. Mevcut hükümetin desteklemeleri yetersiz bulduğunu ifade eden Özel, "Milli gelirin yüzde birini desteklemelere ayıracağız. Çiftçiden emekliye kadar herkesin yüzü gülecek," şeklinde konuştu.

Parti İçi Dayanışma ve Birlik Mesajı


Özel, CHP'yi iktidara taşıyacak en önemli unsurun birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. Belediye başkanlarına ve parti üyelerine seslenerek, "Belediye başkanlarımıza sahip çıkacağız, iyi çalışacaklar. Partimize sahip çıkacağız ve kapılarımızı herkese açacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz," dedi.

Ekonomi ve Enflasyon


Ekonomik sorunlara da değinen Özel, kredi kartı faizlerinin silinmesi ve esnafa destek sağlanması gerektiğini belirtti. Taban fiyatların artırılması gerektiğini vurgulayan Özel, emekli maaşlarının asgari ücret düzeyine çıkarılmasının şart olduğunu ifade etti. Ayrıca asgari ücrete enflasyon uyarlaması yapılması gerektiğini belirterek, "Asgari ücretin yıl sonunda dokuz bin dokuz yüz liraya düşmesini kabul edemeyiz. Zam yapmazlarsa biz bu hakkı  alacağız," diye konuştu.

Edirne'ye olan sevgisini ve bu kentin CHP için taşıdığı önemi dile getiren Özel, "Edirne'nin Türkiye'nin dört bir yanından gelen güzel insanları misafir ettiğini görmek bizi mutlu ediyor. Hepinize teşekkür ediyorum," dedi.

Özgür Özel, konuşmasını Edirne'den Türkiye'nin dört bir yanına seslenerek, CHP'nin iktidara gelmesiyle her şeyin daha güzel olacağına dair inancını dile getirdi.



Kaynak: Tele1 Tv

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
72 Yaşındaki Adam Balkondan Düştü İşte Ayrıntılar...

72 Yaşındaki Adam Balkondan Düştü İşte Ayrıntılar...