weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Siyaset Sinan Ateş'in Annesi Mahkemede Fenalaştı! Kalbini Tutarken Anlattıkları Yürek Dağladı! "Oğlum Çelik Yelekle Gelmişti" Sözleri Gündem Oldu!

Sinan Ateş'in Annesi Mahkemede Fenalaştı! Kalbini Tutarken Anlattıkları Yürek Dağladı! "Oğlum Çelik Yelekle Gelmişti" Sözleri Gündem Oldu!

Gözyaşları Sel Oldu! Sinan Ateş'in Annesi Mahkemede Fenalaştı: "Oğlum Çelik Yelekle Ziyarete Geldi"

Sinan Ateş'in Annesi Mahkemede Fenalaştı! Kalbini Tutarken Anlattıkları Yürek Dağladı! "Oğlum Çelik Yelekle Gelmişti" Sözleri Gündem Oldu!
Okunma Süresi: 2 dk

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden davada yürekleri burkan anlar yaşandı. Ateş'in annesi Saniye Ateş, duruşmada oğluyla ilgili duygu dolu anılar paylaşırken fenalaştı.

Mahkeme Salonunda Kalp Krizi Şoku! Saniye Ateş'in Dramatik Anları

Sinan Ateş davasında müşteki sıfatıyla ifade veren Saniye Ateş, oğluyla yaşadığı son anları anlatırken birden kalbini tutmaya başladı. Sağlık görevlileri hemen müdahale etti ve Saniye Ateş duruşma salonu dışına alındı. Ayşe Ateş’in, "Bu kadın burada ölürse bunun hesabını hepinizden sorarım" diye bağırmasıyla mahkeme salonu bir anda karıştı.

Siyasiler Duruşmayı Yerinde Takip Etti! Sinan Ateş Davası Türkiye'nin Gündeminde

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve CHP Genel Başkan Yardımcıları da katıldı. Sinan Ateş'in annesinin ifadeleri sırasında salondaki gerginlik doruk noktasına ulaştı.

"Ana Benim İpimi Çektiler!" Saniye Ateş'in Yürek Yakan Sözleri Mahkemede Yankılandı

Saniye Ateş, oğlunun çelik yelekle kendisini ziyarete geldiğini anlattığı sırada, "Oğlum neden çelik yeleği giydin" diye sorduğunda Sinan Ateş’in, "Ana, benim ipimi çektiler ama belki buna müsaade etmezler" dediğini ifade etti. Oğlunun yaşadığı tehditleri ve aldığı önlemleri anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Saniye Ateş, salondaki herkesi derinden etkiledi.

"Bahçeli'den Oğlumun Katillerini Bulmasını İstiyorum!"

Ateş, Devlet Bahçeli’ye seslenerek oğlunun katillerinin bulunmasını istedi. "Devlet Bahçeli'den habersiz bir çay içilmiyordu. Bu kadar basit mi insan öldürmek? Ben Türk'üm, Müslümanım, ülkücüyüm ama bunların inandığı ülkücülükten değilim ben" sözleriyle salonu adeta inletti. Sinan Ateş'in annesinin ifadeleri, davanın seyrini değiştirecek nitelikteydi.

Mahkemede Duygusal Anlar: "18 Aydır Ölümle Yaşıyorum"

Saniye Ateş, oğlunun ölümünden sonra yaşadığı acıları anlatırken, "Ben, yaşayan bir ölüyüm ama şurada 4 gündür 22 kez daha öldüm. O kadar öldüm ki sanki herkes masum, benim oğlum kendini vurmuş" sözleriyle kalpleri dağladı.

Davada Gerilim Devam Ediyor! Mahkemede Neler Olacak?

Sinan Ateş davasında yaşanan bu dramatik anlar ve yapılan açıklamalar, Türkiye’nin gündeminde geniş yer bulmaya devam ediyor. Mahkemede yaşanan gelişmeler ve Saniye Ateş'in durumu, davanın seyrini nasıl etkileyecek, hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
 Bill Gates: Yapay Zeka ile İklim Krizinden ve Hastalıklardan Kurtulabiliriz

Bill Gates: Yapay Zeka ile İklim Krizinden ve Hastalıklardan Kurtulabiliriz