weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Siyaset Talus'tan Kılıçdaroğlu'na: "Delege oyunlarıyla partideki koltuğunu koruyor"

Talus'tan Kılıçdaroğlu'na: "Delege oyunlarıyla partideki koltuğunu koruyor"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Seçim, tek başına bir siyasal iktidara meşruiyet kazandırmaz" sözlerine tepki gösterrdi

Talus'tan Kılıçdaroğlu'na: "Delege oyunlarıyla partideki koltuğunu koruyor"
Okunma Süresi: 2 dk

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, il yönetim kurulu ve ilçe başkanları toplantısında önemli açıklamalara imza attı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Seçim, tek başına bir siyasal iktidara meşruiyet kazandırmaz" açıklamalarına tepki gösteren Başkan Talus, "Türk siyasetine damga vuran, bu yıl 22. yaşını da iktidarda kutlayan AK Parti olarak en büyük farkımız, sandıktan çıkan her sonuca bugüne kadar 'Milletimizin kararıdır' diyerek saygı duymuş olmaktır. Milletimizin üzerinde başka bir güç tanımamaktır. Her seçim kaybından sonra hatayı, kusuru kendinde değil de millette arayan, ülkeyi çoğunluğun verdiği karara göre değil de, kendilerini toplumdan üstün sayan bir avuç azınlıkla yönetmeyi alışkanlık edinen anlayış, 14-28 Mayıs seçimleri sonucu üzerine de yorumlar yapmaya; akla, izana uymayacak şekilde meşruiyetini tartışmaya açmak istemektedir" diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU KENDİNİ SORGULASIN"

Konuşmasını sürdüren Başkan Talus, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizzat ağzından dökülen bu ifade, yıllarca sırtını vesayet odaklarına dayayan, milletin kendisi yerine buralardan güç alarak varlığını sürdüren bir anlayışın günümüze yansımasıdır. Yıllar geçse de bu anlayışın asla değişmeyeceğinin göstergesidir. Cumhurbaşkanımız ve temsil ettiği dava milletimizin önüne her çıktığında, her sandıkta meşruiyetini defalarca ispat etmiştir. Seçim döneminde ittifak ortaklarını bile kandıran, 'Oylarımızı artırıyoruz' derken milletvekili sayısını düşürerek kendi seçmenini bile oyuna getiren Kemal Kılıçdaroğlu; milletimizin verdiği kararı sorgulamak yerine kendi meşruiyetini gözden geçirmelidir" şeklinde konuştu.

"DELEGE OYUNLARIYLA PARTİDEKİ KOLTUĞUNU KORUYOR"

Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye sürdüren Başkan Talus, "Delege oyunlarıyla partideki koltuğunu korusa da, temsil ettiği anlayışa bir arpa boyu yol aldıramayan Kemal Kılıçdaroğlu, bırakın meşru olmayı, son sözleriyle demokrasiyi de içine sindiremediğini göstermiştir. Milletimiz koltuk sevdasını, ülke menfaatlerinden üstün gören bu anlayışa, bugüne kadar olduğu gibi önümüze gelecek ilk sandıkta yine hak ettiği dersi verecektir. Bizler demokrasiye ve milletimize olan inancımızı sürdürerek, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim hazırlıklarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dicle sokağa 700 ton asfalt serildi

Dicle sokağa 700 ton asfalt serildi