weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Siyaset Ümit Özdağ Sözcü Televizyonunda İpek Özbek'in Konuğuydu! Yeni Şafak Gazetesinin İddialarını Yanıtladı

Ümit Özdağ Sözcü Televizyonunda İpek Özbek'in Konuğuydu! Yeni Şafak Gazetesinin İddialarını Yanıtladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Sözcü televizyonunda İpek Özbek'in Programına konuk oldu ve kendisi hakkındaki iddiaları tek tek cevapladı.

Ümit Özdağ Sözcü Televizyonunda İpek Özbek'in Konuğuydu! Yeni Şafak Gazetesinin İddialarını Yanıtladı
Okunma Süresi: 3 dk

Ümit Özdağ Sözcü Televizyonunda İpek Özbek'in Konuğuydu! Yeni Şafak Gazetesinin İddialarını Yanıtladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Sözcü televizyonunda İpek Özbek'in Programına konuk oldu ve kendisi hakkındaki iddiaları tek tek cevapladı. Yeni Şafak gazetesinin "Hesap Vereceksin" başlıklı manşetine değinen İpek Özbey Nokta Atışı programında Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı konuk etti. Yeni Şafak gazetesinin iddialarını sordu.

Söz konusu Gazetenin Manşetinde yer alan haberde, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'a ithamlar vardı. Ümit Özdağ tüm ithamları tek tek cevapladı.
Gazetede kendisinin Ankara -Şam Diyaloğunu sabote etmek istediği iddiası üzerine, Özdağ şöyle yanıt verdi: "Eğer Şam'da benim efendilerim varsa ve onlar Erdoğan ile görüşmek istiyorlarsa ben neden efendilerime karşı gelip diyaloğu sabote edeyim" diyerek iddiadaki mantık hatalarına dikkat çekti. Ayrıca kendisinin kaleme aldığı "istihbarat Teorisi" isimli kitabını okumalarını tavsiye etti.

Kayseri'deki Suriyelerin ev-iş yerlerini tek tek hedef gösterildiği iddiasını da şöyle cevapladı:


" bir youtube kanalı Kayseri'de Sahabiye mahallesinde çekim yaptı ve bunu sosyal medya'da yayınladı, ben de bu görüntüyü kullanarak paylaştım. O videoyu bizimle ilgisi olmayayan bir Youtuber hazırlamıştı fakat ben bunu paylaşınca, sanki oradaki insanlar benim paylaşımımdan etkilenmişler ve sokağa çıkmışlar gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor" dedi. Bir tek Zafer partilinin olaylarda yer almadığını da vurgulayan Ümit Özdağ, ben hiç bir zafer partilinin sokağa çıkmaması konusunda sık sık uyarılarda bulundum dedi ve provakasyona karşı olduğunu ifade etti.

Esad ile görüşmeyi engellemeye çalıştığı yönündeki iddiaları da cevaplayan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, bu iddiayı kesin bir dille reddetti ve kendisinin tam tersine görüşmeyi desteklediğini vurguladı.

ATEİST DEİST İDDİALARINA KARŞI CEVAP

Zafer Partisinin referans noktasının din olmadığını ve Zafer partisinin herkese açık olduğunu ve parti çizgisinin belli olduğunu dile getiren Özdağ, " Ne mutlu Türküm Diyene" zemininde kendini tanımlayan herkese kapımız açıktır dedi. Biz millet olarak bin seneden beri müslüman bir milletiz diyen Özdağ, biz Arap düşmanı da değiliz ancak herkesin vatanına dönmesinin zamanının geldiğini düşünüyoruz dedi. Bunu her fırsatta dile getireceğiz diye ekledi.

TÜRKİYE'NİN MENFAATLERİ NEYİ GEREKTİRİYORSA O YAPILMALIDIR

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini anlattı. Eğer bu menfaatler Beşşar Esad ile görüşmeyi gerektiriyorsa görüşülmelidir dedi.

NATO ve Uluslararası İlişkiler


NATO ile Rusya arasındaki gerilim hakkında da konuşan Özdağ, Türkiye'nin denge politikası izlemesinin doğru olduğunu belirtti. "NATO ile Rusya arasında doğrudan bir çatışma ihtimali var," diyen Özdağ, böyle bir çatışmanın dünya için büyük bir felaket olacağını vurguladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine yönelik suçlamalara sert yanıt verirken, Türkiye'nin iç ve dış politikalarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, Zafer Partisi'nin politikalarının Türkiye'nin geleceği için kritik öneme sahip olduğunu belirterek, partisinin ülkenin çıkarları doğrultusunda hareket edeceğini vurguladı.

Kaynak: Sözcü Tv

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Sert Tepki