weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Beşiktaş Transfer Arenasında Sürpriz Bir Adım Atıyor!

Beşiktaş Transfer Arenasında Sürpriz Bir Adım Atıyor!

Beşiktaş, transfer çalışmalarında sürpriz bir isimle öne çıkıyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Atalanta'nın deneyimli stoperi Berat Djimsiti ile temas kurduğu belirtiliyor.

Beşiktaş Transfer Arenasında Sürpriz Bir Adım Atıyor!
Okunma Süresi: 2 dk

Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'in liderliğinde transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig'deki iddialı hedeflerine ulaşmak isteyen siyah-beyazlılar, transfer hareketliliğine devam ediyor. Bu bağlamda, dikkat çeken bir ismin Beşiktaş'ın radarına girdiği konuşuluyor. İtalya Serie A'da forma giyen Arnavut stoper için Beşiktaş'ın adı geçiyor.

Beşiktaş Savunmasına Farklı Bir İsim: Amaratey

Beşiktaş'ın stoper mevkiine ilk takviye Daniel Amartey oldu. Ganalı stoper için transfer dönemi için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Daniel Amartey ile yapılan sözleşmenin 3 yıl süreyle olduğu belirtiliyor. Bu transfer, takım savunmasını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Saiss Katar'a Giderken Bonservis Geliri Sağlandı

Siyah-beyazlılarda şans bulmakta zorlanan Romain Saiss, Katar temsilcisi Al Sadd ile anlaşmaya vardı. Bu transferden Beşiktaş, 2 milyon 500 bin euro bonservis geliri elde etti. Beşiktaş, kadro revizyonunda hem maddi hem de sportif açıdan adımlar atmaya devam ediyor.

Welinton'dan Ayrılık Sonrası Açıklama

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Welinton, Pendikspor ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki stoper, ayrılık sürecini değerlendirerek "Futbol bu tür durumlara elverişli bir oyun. Beşiktaş ile sözleşmem sona ermişti. Orada harika dostluklar edindim. Sözleşme yenileme teklifi almadım. Sonrasında Pendikspor gibi bir fırsat çıktı ve ben de bunu değerlendirdim. Kendimi şanslı hissediyorum. Bana bu fırsatı sundukları için mutluyum.” ifadelerini kullandı ve her şeyin yolunda gittiğine dikkat çekti.

Djimsiti ile Sürpriz Temaslar

Beşiktaş'ın stoper transferi için sürpriz bir adım attığı belirtiliyor. Siyah-beyazlılar, Atalanta'da forma giyen Berat Djimsiti ile ilgileniyor. Beşiktaş'ın, 30 yaşındaki deneyimli stoperle iletişim kurduğu ifade ediliyor. Djimsiti, Atalanta'da 2 maça çıktı ve toplamda 165 dakika sahada kaldı. Oyuncunun Serie A ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar geçerli. Djimsiti'nin piyasa değeri ise 10 milyon euro.

Berat Djimsiti, futbol kariyerine İsviçre'nin Zürich altyapısında başladı. Daha sonra İtalya'nın Atalanta takımıyla profesyonel sözleşme imzaladı. Tecrübeli stoper, Avellino ve Benevento gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi. Arnavutluk Milli Takımı'nda 49 maçta yer alan Djimsiti, 1 gol attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe ve Galatasaray,Yıldız Transferinde Karşı Karşıya!

Fenerbahçe ve Galatasaray,Yıldız Transferinde Karşı Karşıya!