weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Engin Koyun'dan Şampiyonluk Kutlamaları Açıklaması

Engin Koyun'dan Şampiyonluk Kutlamaları Açıklaması

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Kastamonu spor maçında şampiyonluğun ilan edilmesi durumunda şehirde gerçekleşecek kutlamaları anlattı.

Engin Koyun'dan Şampiyonluk Kutlamaları Açıklaması
Okunma Süresi: 2 dk

Kocaelispor'un Perşembe günü Körfez Brunga Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı takip eden Kocaelispor Başkanı Engin Koyun basının sorularını yanıtladı. Şampiyonluk kutlamaları  ile ilgili açıklama yapan Engin Koyun ülkemizin geçirdiği deprem afeti sebebi ile ,"Şampiyonluk halinde, kutlamalarla ilgili canlı müzik yapmayı düşünmüyoruz" açıklamasında bulundu.

BUCA VE İSKENDERUN BİZDEN FAZLA BÜTÇEYLE BAŞLADILAR
"Hak ettiğimiz  bir finali inşallah hep beraber salı günü oynayacağız. Taraftarımıza, teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerimize, her türlü desteği veren yönetim kurulu arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İyisiyle kötüsüyle, zaman zaman olumsuzluklarımız olmasına rağmen ligin sonuna geldik. Bu lig hakikaten çok zor bir lig. Onu da geçmişte ben tecrübemden dolayı biliyorum. Şu konuya açıklık getirmek istiyorum. Kocaelispor bütçesiyle şampiyon oldu demek bence yanlış. Buca ve İskenderun bizim rakibimiz olan iki takım. Bizden çok çok fazla bütçeyle başladılar. Durumlar ortada. Bu iş çok para vermekle olmadığını geçmiş yıllarda biliyoruz. Bütçeyle ilgili de milletin öyle bahsettiği 100 milyon 150 milyon gibi bütçeler yok."

50 MİLYON BÜTÇE
" Türkiye'deki ekonomik şartları biliyorsunuz. Ona rağmen şu anda 50 milyon civarında bir bütçeyle beraber bu sezonu tamamlayacağız. Salı günü şehrimize ve takımımıza yakışan bir şampiyonluk maçına çıkacağız inşallah. O maçta özellikle ve özellikle hafta içi olmasına rağmen inanıyorum ki, Etimesgut maçı da bizlere gösterdi ki, taraftarımız salı günü stadı dolduracaktır. O konuda ben taraftarımıza inanıyorum, güveniyorum. Biz zaten yönetimsel olarak elimizden gelen ne gerekiyorsa Eryaman'da yaptığımız gibi burada da yapmaya devam edeceğiz."

KUTLAMALARDA CANLI MÜZİK YOK
"Şampiyonluk halinde,kutlamalarla ilgili canlı müzik yapmayı düşünmüyoruz. Çünkü neden? Deprem bölgesinde vatandaşlarımızı en iyi anlayan toplum biziz. Çünkü 99'da  Kocaeli olarak o acıyı en fazla yaşayan toplum olduğumuzdan dolayı. Müziksiz bir kutlama olacak. Kocaeli Büyükşehir Spor Daire Başkanımız ile toplantı yapacağız. Toplantıda arkadaşlarımızın da görüşleri bizim için önemli. Ama benim kendi fikrim şampiyon olduğumuz anda inşallah statta bir kutlama yapacağız. Yani oradaki taraftarımız o heyecanı yaşasın. O mutluluğu yaşasın istiyoruz. Arkasından üstü açık bir otobüs ayarlandı. Onunla beraber bir şehir turu yapacağız. Hep beraber taraftarla beraber şampiyonluğu kutlayacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Yılmaz," Şampiyonluktan hiç vazgeçmedik"

Mehmet Yılmaz," Şampiyonluktan hiç vazgeçmedik"