weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Fenerbahçe - Kayserispor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? | Trendyol Süper Lig 36. hafta

Fenerbahçe - Kayserispor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? | Trendyol Süper Lig 36. hafta

Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları, zorlu Kayserispor sınavında! Sarı-lacivertliler, ligde kalma mücadelesi veren rakibi karşısında zafere ulaşabilecek mi? Peki Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman? saat kaçta ve hangi kanalda?

Okunma Süresi: 2 dk

Sarı-lacivertliler, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u ağırlıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdürmek adına Kayserispor karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak...

Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Yolculuğu

Fenerbahçe, geride kalan 35 haftada 28 galibiyet, 6 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyetle mücadele ederek, toplamda 89 gol atıp, kendi kalesinde 31 gol gördü. Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertliler, özellikle Dzeko, Szymanski ve Tadic gibi yıldız oyuncuların performansına güveniyor. Ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Fenerbahçe, Kayserispor maçını kayıpsız geçmeyi ve ardından Galatasaray ile oynayacağı derbide fırsat kollamayı hedefliyor.

Kayserispor İçin Hayati Karşılaşma

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, ligde kalmak için kritik puanlar arıyor. Toplamda 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 41 puan toplayarak 13. sırada yer alan kırmızı-sarılılar, Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi umut ediyor. Kayserispor, ligin son iki haftasında Konyaspor ve Sivasspor ile karşılaşacak ve bu maçlar ligde kalma mücadelesinde belirleyici olacak.

Bu önemli maçın tüm detayları için gözler 12 Mayıs Pazar gününe çevrildi. Sarı-lacivertlilerin şampiyonluk umutlarını sürdürebilmesi için Kayserispor karşısında sahadan 3 puanla ayrılması gerekiyor. Fenerbahçe taraftarı bu kritik mücadelede takımlarını yalnız bırakmayacak!

Fenerbahçe - Kayserispor Maçı, Canlı İzle HD, Justin TV, Selçuk Sports, Taraftarium24, Canlı Maç İzle

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmit'te Araç Dereye Uçtu: Sürücü Kadını Şantiye Çalışanı Kurtardı...

İzmit'te Araç Dereye Uçtu: Sürücü Kadını Şantiye Çalışanı Kurtardı...