weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Galatasaray, Molde'nin Genç Yeteneği İçin Transfer Görüşmelerine Başladı

Galatasaray, Molde'nin Genç Yeteneği İçin Transfer Görüşmelerine Başladı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaştığı rakibi Molde'nin genç yıldızı için transfer görüşmelerine adım attı. Yıldız oyuncunun menajeri, görüşmelerin başladığını doğruladı.

Galatasaray, Molde'nin Genç Yeteneği İçin Transfer Görüşmelerine Başladı
Okunma Süresi: 2 dk

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması, UEFA ülke puanında büyük bir artışa neden oldu. Devler Ligi'nde gruplara yükselme başarısı, Türk futbolunun uluslararası puan sıralamasında önemli bir yer kazanmasını sağladı. Sarı-kırmızılılar, 4 bonus puanı sayesinde Türk kulüplerinin bu sezon topladığı 22 puanın 9.5'ini elde etti.

Türkiye, bu sezon UEFA turnuvalarında en fazla puan toplayan ülke oldu ve liderliğini sağlamlaştırdı. Galatasaray'ın son başarısı, farkı daha da açtı. Türkiye, 5.500 puanla birinci sırada yer alırken, ikinci sıradaki Polonya'nın 3625 puanına karşı önemli bir avantaj yakaladı.

Galatasaray'da Transfer Hareketliliği

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi eleyerek gruplara yükselen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Takım içinde düşünülmeyen oyuncuların ayrılmasının ardından, prensip anlaşmasına varılan transferler için de son görüşmelerin yapılacağı belirtildi.

Galatasaray'da Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö'nün Pendikspor'a transferi yakın zamanda gerçekleşebilir. Ayrıca Molde maçının kadrosunda yer alsa da forma şansı bulamayan Sergio Oliveira'nın da ayrılması gündemde. Aynı zamanda Belçikalı oyuncu Dries Mertens'e de teklifler olduğu iddia ediliyor.

Genoa, Leo Dubois ve Berkan Kutlu'yu kadrosuna katmayı düşünüyor. Ayrıca Victor Nelsson için İngiltere'den gelen tekliflerin değerlendirileceği ifade ediliyor. Galatasaray, önce ayrılıkları tamamlayıp ardından takviyelere yönelecek.

Orta Saha Transferi İçin Gözler Molde'de

Galatasaray, uzun bir süredir orta saha oyuncusu arayışında. Bu bağlamda, önemli yıldız adayları gündeme gelmiş olsa da, son planda bu bölgeye hem potansiyeli yüksek genç bir oyuncu hem de tartışmasız bir yıldız transferi planlanıyor. Bu doğrultuda, Norveç ekibi Molde ile oynanan maç sonrasında 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Emil Breivik dikkat çekti.

Galatasaray, genç oyuncunun potansiyelini fark ettikten hemen sonra transfer girişimlerine başladı. Genç futbolcu Breivik'in menajeri Jim Solbakken, oyuncunun Galatasaray ile transfer görüşmeleri yaptığını doğruladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
11.455 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı: İşte Şartlar ve Başvuru Süreci

11.455 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı: İşte Şartlar ve Başvuru Süreci