weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Galatasaray'dan Heyecan Verici Takas Hamlesi!

Galatasaray'dan Heyecan Verici Takas Hamlesi!

Galatasaray, transfer sezonunun sonlarına doğru büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, kadrosunu güçlendirmek için Berkay Özcan ile Leo Dubois arasında gerçekleşmesi planlanan büyük bir takas anlaşmasına doğru ilerliyor. Bu dev takasın, Galatasaray'ın orta sahasına önemli bir katkı sağlayabileceği konuşuluyor. İşte bu heyecan verici gelişmenin ayrıntıları...

Galatasaray'dan Heyecan Verici Takas Hamlesi!
Okunma Süresi: 2 dk

Başakşehir ve Galatasaray, Berkay Özcan ile Leo Dubois takası için ciddi görüşmelere başlamış durumda. İstanbul'un iki köklü kulübü, bu önemli transfer operasyonunda önemli bir mesafe kat etmiş gibi görünüyor. Üstelik Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Berkay Özcan'ı takımında görmek istediği de kamuoyuna yansımış durumda.

GALATASARAY'DA DEV TAKAS PLANI: BERKAY ÖZCAN-DUBOIS

Bu takas hamlesi aslında geçtiğimiz sezon da gündeme gelmişti ancak o dönemde iki kulüp bonservis konusunda anlaşamamıştı. Ancak şu anki durum farklı; Galatasaray, Ndombele ve Sanchez transferlerinin ardından yabancı oyuncu kontenjanında bir açık bulunuyor ve bu açığı kapatmak istiyor. Bu nedenle Galatasaray, Leo Dubois'i Başakşehir'e göndermek için girişimlerde bulunuyor.

OKAN BURUK'UN ESKİ ÖĞRENCİSİ BERKAY ÖZCAN

Berkay Özcan, aynı zamanda Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un eski öğrencilerinden biri. Bu nedenle Buruk'un, genç yeteneği tekrar çalıştırmak istemesi transferin olasılığını artırıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZON BAŞARISI

Berkay Özcan, geçen sezon Başakşehir formasıyla 53 maça çıktı. Bu maçlarda 6 gol kaydeden Özcan, takım arkadaşlarına da 4 asist yapma başarısı gösterdi. Genç oyuncunun performansı, onu Galatasaray için cazip kılıyor.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ

Şu an 25 yaşında olan Berkay Özcan'ın güncel piyasa değeri 4.4 milyon Euro olarak belirtiliyor. Galatasaray, bu transferi gerçekleştirerek kadrosunu önemli bir oyuncu ile güçlendirebilir ve ilerleyen dönemdeki müsabakalarda daha etkili olabilir. Takasın detayları merakla beklenirken, Galatasaray taraftarları heyecanla yeni transferin resmi olarak açıklanmasını bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'ın Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamaları!

Erdoğan'ın Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamaları!