weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Galatasaraylılara Yıldız Müjdeleri Bitmiyor! Erden Timur Yine Sahnede!

Galatasaraylılara Yıldız Müjdeleri Bitmiyor! Erden Timur Yine Sahnede!

Galatasaray'ın transfer dönemindeki en çarpıcı hamlesi, PSG'den ayrılmayı düşünen Marco Veratti üzerine yoğunlaşıyor. Yüksek yıllık maaşına rağmen, Sarı-Kırmızılılardan Erden Timur bu yıldız oyuncuyla masada sıkı pazarlık yapmaya devam ediyor.

Galatasaraylılara Yıldız Müjdeleri Bitmiyor! Erden Timur Yine Sahnede!
Okunma Süresi: 2 dk

Şampiyonlar Ligi'nde elemeleri geçip Molde'yi 3-2'lik skorla geçen Galatasaray, şimdi uluslararası arenadan tanınmış bir ismi kadrosuna katmanın peşinde. İşte bu noktada karşımıza Marco Veratti çıkıyor... PSG ile yollarını ayırmak üzere olduğu bilinen İtalyan orta saha oyuncusu, L'Equipe tarafından Galatasaray'ın radarında olduğu açıklanmıştı. Teknik direktör Okan Buruk, Molde maçı sonrası Veratti'yi takımda görmek istediğini dile getirerek bu isteği net bir şekilde ifade etti. Gözler Erden Timur’a çevrildi.

11 Yıldır PSG Forması Giyiyor

Veratti, şu an PSG'de yaklaşık 15 milyon euro'luk yıllık maaş kazanıyor. Galatasaray yönetimi, bu yüksek maaşa rağmen pazarlıklara masadan kalkmadan devam ediyor. Erden Timur'un, transfer döneminin son günlerine kadar müzakerelere devam edeceği ve pes etmeyeceği bildiriliyor. Marco Verratti, PSG formasını 11 yıldır giyen bir oyuncu olarak dikkat çekiyor ve kendisini 12 milyon euro karşılığında Pescara'dan transfer etmişti. İtalyan orta saha oyuncusu, takımıyla olan 3 yıllık sözleşmesini sürdürüyor ve 2022-23 sezonunda 38 maça çıkmış durumda.

 

Sergio Ramos İmza İçin Bir Adım Uzakta

Cim Bom, Sergio Ramos'u kadrosuna katma konusunda çok yaklaştı. PSG ile yollarını ayıran 37 yaşındaki futbolcu, istediği ücrette indirim yapmaya razı olunca, Sarı-Kırmızılılar oyuncuyu transfer etmek üzere. İspanyol yıldız Ramos'un yıllık maaş teklifi olarak ise 5 milyon Euro'ya sıcak bakmaya başladığı söyleniyor. Ramos, başlangıçta senelik 10 milyon euro talep etmişti ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi nedeniyle indirim yapmaya karar verdiği ifade ediliyor.

 

Nelsson'a Yeni Talip: Arsenal

Galatasaray'ın 24 yaşındaki stoperi Victor Nelsson'a Arsenal talip oldu. Londra ekibi, sakatlık yaşayan Jurrien Timber'in yerine Nelsson'u düşünüyor. Danimarkalı stoperin Galatasaray ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Nelsson, 2021'de 7 milyon euro karşılığında Kopenhag'dan kadroya katılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cadde ortasında öldürülmüştü, acı detay ortaya çıktı

Cadde ortasında öldürülmüştü, acı detay ortaya çıktı