weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor İstanbulspor Başakşehir Maç Özeti! Başakşehir Siftah Yaptı!

İstanbulspor Başakşehir Maç Özeti! Başakşehir Siftah Yaptı!

İstanbulspor Başakşehir Maç Özeti! Başakşehir Siftah Yaptı! Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında gerçekleşen İstanbul derbisinde RAMS Başakşehir, deplasmanda İstanbulspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Maçtan unutulmaz anlarla dolu önemli detaylar ise şu şekildeydi...

İstanbulspor Başakşehir Maç Özeti! Başakşehir Siftah Yaptı!
Okunma Süresi: 2 dk

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında, İstanbulspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Maç, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda gerçekleşti ve sonuçta RAMS Başakşehir 2-0'lık bir galibiyet elde etti. Bu zafer, yeni teknik direktörleri Çağdaş Atan yönetimindeki ilk maçlarındaki galibiyetleri olarak öne çıktı ve toplam puanlarını 3'e yükseltti. Öte yandan İstanbulspor, 2 puanla sezonun başında bulunuyor.

İstanbulspor Başakşehir Maçı Kaç Kaç Bitti – Detaylı Maç Özeti

İlk yarının önemli anları arasında 35. dakikada yaşanan bir fırsat var. Sol kanatta topu alan Pelkas, altıpas önüne mükemmel bir pas gönderdi ancak Piatek, uygun pozisyonda vuruşunu yaparken kaleci Jensen harika bir kurtarışla golü engelledi. Ardından boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı.

45+1. dakikada konuk ekip, ceza sahası dışında topla buluşan Karzev'in şutunu gördük. Ancak kaleci Jensen, bu şutu kontrol altına alarak tehlikeyi savuşturdu.

45+2. dakikada Pelkas'ın sağ kanattan penaltı noktasına doğru yaptığı kusursuz ortada Piatek, topa gelişine vurdu, ancak meşin yuvarlak yere çarptı ve kaleci Jensen, soluna mükemmel bir uzanışla kornere çeldi.

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarının önemli anları arasında 52. dakikada yaşanan bir gol vardı. Başakşehir öne geçti. Rakip ceza sahası önünde topu kontrol eden Berkay'ın sert şutu, kaleci Jensen'den sekip altıpas önünde bulunan Aleksic'e geldi. Aleksic, bu topu havadan Pelkas'a mükemmel bir kafa pasıyla gönderdi ve Yunan futbolcu boş kaleye kafa vuruşu yaparak skoru 1-0'a getirdi.

72. dakikada konuk ekip, net bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan ceza sahasına giren Serdar Gürler'in altıpasa yerden gönderdiği topa Piatek yakın mesafeden vurdu, ancak meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

90. dakikada İstanbulspor’dan Cemali'nin hatasını yakalayan Emir Kaan Gültekin, kaleci Volkan'ı geçmeye çalıştı ancak Volkan, yatarak Emir Kaan'ın ayaklarından topu aldı.

Son olarak, 90. dakikada Başakşehir farkı 2'ye çıkardı. Dubois'in savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Figueiredo, ceza sahasında yerden vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve skoru 0-2'ye getirdi.

Mücadeleyi RAMS Başakşehir 2-0'lık skorla kazandı.

Başakşehir – İstanbulspor Puan Durumu

Süper Lig'in 5. haftasını tamamlayan Başakşehir, son maçıyla birlikte 4 maçta sadece 1 galibiyet elde ederek toplamda 3 puan biriktirdi ve sıralamada 15. sıraya yükseldi.

Karşılaşmada Başakşehir'e rakip olan İstanbulspor ise 3 maç sonucunda 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 2 puanla 18. sıraya geriledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afyonkarahisar Helikopter Kazası: İki Kişi Şans Eseri Kurtuldu

Afyonkarahisar Helikopter Kazası: İki Kişi Şans Eseri Kurtuldu