weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Manchester City - Manchester United Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Manchester City - Manchester United Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Manchester derbisinde FA Cup heyecanı dorukta! Tarihi maçta City’nin şampiyonluk hırsı ve United’ın kupaya olan açlığı sahada çarpışacak!

Manchester City - Manchester United Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?
Okunma Süresi: 2 dk

Manchester derbisi için heyecanlı geri sayım başladı. Manchester City, FA Cup'ta Chelsea, Newcastle United ve Luton gibi güçlü rakipleri mağlup ederek finale yükseldi. Manchester United ise üçüncü turdan dahil olduğu kupada Wigan Athletic, Newport County, Nottingham Forest, Liverpool ve Coventry takımlarını eleyerek adını finale yazdırdı. Bu dev karşılaşmada iki dev takım Wembley Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Manchester United, tarihinde FA Cup'ı 12 kez kazanırken, Manchester City geçtiğimiz sezon kupayı müzesine götürmüştü. Manchester City - Manchester United derbisinin ekranlara geleceği kanal ve maçın başlangıç saati futbolseverler tarafından merakla bekleniyor...

Dev Maç Ne Zaman?

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan Guardiola'nın öğrencileri, FA Cup Finali'nde Manchester United ile karşı karşıya geliyor. Bu sezon taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaşatan “Kırmızı Şeytanlar”, derbi galibiyetiyle sezonu kupayla kapatmayı hedefliyor. Manchester City - Manchester United maçı 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak ve Tivibu Spor 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

United'ın Kupa Hedefi

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, bu sezon ligde beklentilerin oldukça uzağında kaldı. İngiliz ekibi sezonu 8. sırada tamamlarken, ligde oynadığı 38 karşılaşmada 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı Şeytanlar, FA Cup Finali'nde City'i devirerek sezonu kupayla tamamlamak istiyor. FA Cup'ı Manchester United 12 kez kazanırken, en son 2015-2016 sezonunda bu kupayı havaya kaldırma başarısı göstermişti...

City'nin 8. Kupa Peşinde

Premier Lig'i Arsenal'in önünde şampiyon olarak tamamlayan Manchester City'de yüzler gülüyor. Haaland, De Bruyne gibi yıldızların derbide sahada olması beklenirken, Manchester City de FA Cup'ı 8. kez kazanmayı hedefliyor. İngiliz ekibi, son olarak 2022-2023 sezonunda bu kupayı müzesine götürmüştü.

FA Cup Finali'nde Manchester derbisi futbolseverlere büyük bir heyecan yaşatacak. Manchester City'nin güçlü formu ve United'ın kupa arzusu, bu dev mücadeleyi unutulmaz kılacak. Maç 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de Tivibu Spor 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Yılında En Az Lise Mezunu 3 Bin Polis Alımı Başvuruları Temmuz'da Başlıyor...

2024 Yılında En Az Lise Mezunu 3 Bin Polis Alımı Başvuruları Temmuz'da Başlıyor...