weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor MARKA Futbol Töreni Ödülleri

MARKA Futbol Töreni Ödülleri

2023 Marka Futbol Ödül Töreni Ahmet Özer’in sunumuyla Kocaelispor’un ev sahipliğinde kongre merkezinde Türk Futbolunun önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

MARKA Futbol Töreni Ödülleri
Okunma Süresi: 3 dk

2023 Marka Futbol Ödül Töreni Ahmet Özer’in sunumuyla Kocaelispor’un ev sahipliğinde kongre merkezinde Türk Futbolunun önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

2023 MARKA Futbol ödül törenine Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Alim Işık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni teknik direktör İzzet Erdoğan, Teknik Direktör, Ertuğrul Sağlam, Türkiye’nin ilk Futbol Menajeri Ufuk Gezeroğlu, Kocaelispor U19 Teknik Direktörü Ali Mumcu, Kocaelispor U17 Teknik Direktörü Murat Tiraki, Kocaelispor U16 teknik direktörü Uğur Soykan, Kocaelispor Altyapı koordinatörleri Zeki Kaya, Ramiz Soydaş, Spor yorumcusu Ahmet Akçan, Kocaelispor Sportif Direktörü Bayram Oral, Kocaelispor kaleci antrenörü Nihat Köksal, KBB Spor Müdürü Alparslan Arslan, Körfezli Futbol Adamı Metin Özkan, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Kocaelisporlu futbolcular Tayfun Aydoğan, Mert Çölgeçen, Mehmet Yılmaz ve Samet Ali Kaya, geçen sezon Sakaryaspor formasını giyen Kocaelispor’un eski futbolcusu Burak Süleyman, Kocaelispor altyapısından futbolcular ve Spor Basını temsilcileri katıldı.

2023 1.LİG YILIN KULÜP BAŞKANI Marka Futbol ödül töreninde 1. Lig Yılın Kulüp Başkanı ödülünü Samsunspor Teknik Direktörü Yüksel Yıldırım kazandı. Yılın teknik direktörü Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu oldu.
Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın İl Belediye Başkanı Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık aldı.

TFF 1. Lig Yılın Karması ödüllerini Yunus Emre Çift, Alim Öztürk, Gaetan Laura, Burak Süleyman kazandı.

Yılın spor yorumcusu A Spor’dan Akmet Akçan oldu. Ahmet Akçan’a ödülünü Engin Koyun takdim etti.

ÇIKTIKLARI YOLDA BAŞARILAR

Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Marka Futbol Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi, ”Bu organizasyon için Ahmet Bey’e teşekkür ederim. Beni en iyi camia kulübü başkanı olan Yüksel Bey anlar. Kendisi Türk futbolu adına çok önemli bir isimdir. Camia takımlarında başkanlık yapmak çok zordur. Anadolu takımlarımızın ayakta kalmaları adına bu tür başkanlar çok önemli. Bizim hayallerimize Samsun ekibi erken başladı. Çıktıkları yolda başarılar diliyorum. “

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLABİLECEK BİR KULÜP MODELİ

Marka Futbol Ödül Töreni’nde onur ödülü alan ve Kocaelispor ile de anılan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam:” Bir Samsunsporlu olarak şampiyonluktan ötürü başkanımızı ve emeği geçen herkesi kutlarım. Samsunspor, Türkiye’ye örnek olabilecek bir kulüp modeli oluyor. 36 yılını profesyonel futbolun içinde geçirmiş, her liginde top oynamış, her yaş grubunda milli olmuş bir teknik adam olarak şunu ifade etmek istiyorum. “Süper Lig’e baktığımızda, 36 yıllık kariyerimde seviyesizliğin bu kadar arttığı, saygısızlığın zirve yaptığı, kuralların kişiye göre değiştiği, futbolun bu kadar değer kaybettiği başka bir yıla şahit olmadım. Futbolun marka değeri ayaklar altında. Avrupa’daki altıncı ekonomiyiz diyerek yarıştığımızı ifade ediyoruz. Nereye yarışıyorsunuz! En yaşlı, en temposuz, topun oyunda en az kaldığı lig bizim ligimiz. 550 milyon dolar olan gelir 150 milyonlara indi, izlenme sayısı iyice azaldı. El birliği ile Türk futbolunu çukurun dibine gönderdik. Toparlanmazsa toprağı da üzerine atmaya başlayacağız. Hep birlikte sorumluluk almalıyız. Hz. Ali’nin güzel bir sözü var. Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz. Cetvelin doğru olmazsa kimi getirirsen bu işler düzelmez. Yamuk insandan da doğru iş çıkmaz. Önce insanı düzeltmemiz lazım. Sonra doğruyu bulursunuz. Doğru kulüp modeli, rasyonel, bilimsel çalışmak, liyakati öne çıkaran bakış açısı şart. Futbolun içindeki paydaşlar futbola değer katmalı. Oyuncu yetiştirmek için insan, imkan, eğitici, para ve zaman lazım. Alt yapıda sağlıklı üretim olursa işler bakın nasıl toparlanıyor’

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Husumetlisi tarafından vuruldu, yaralı halde 2 buçuk kilometre evine yürüdü

Husumetlisi tarafından vuruldu, yaralı halde 2 buçuk kilometre evine yürüdü