weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Süper Lig'i Sallayacak Transfer! 95 Milyon Euro'luk Bomba'yı Patlatıyor

Süper Lig'i Sallayacak Transfer! 95 Milyon Euro'luk Bomba'yı Patlatıyor

Beşiktaş, yaz transfer dönemine damgasını vuracak bir hamleye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Manchester United'ın 95 milyon euroluk yıldızı Antony'yi kiralamak için girişimlerde bulundu. Transferin gerçekleşmesi halinde Süper Lig, bir dünya yıldızını daha ağırlamış olacak.

Süper Lig'i Sallayacak Transfer! 95 Milyon Euro'luk Bomba'yı Patlatıyor
Okunma Süresi: 2 dk

Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Beşiktaş, Manchester United forması giyen Brezilyalı yıldız Antony'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. 2022 yılında Ajax'tan 95 milyon Euro'luk rekor bir bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan 24 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia edildi.

Yeni sezonda hem Süper Lig'de hem de Avrupa arenasında iddialı bir şekilde mücadele etmek isteyen Beşiktaş, transfer döneminde yaptığı hamlelerle adından sıkça söz ettiriyor. Rafa Silva, Ciro Immobile ve Paulista gibi yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlılar, şimdide rotasını Manchester United'ın yıldız kanadı Antony'ye çevirdi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş Transferde Büyük Oynuyor

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, transfer döneminde yaptığı hamlelerle taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Portekizli yıldız Rafa Silva transferiyle sezona hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlılar, daha sonra İtalyan golcü Ciro Immobile ve deneyimli stoper Paulista'yı da renklerine bağlayarak dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise tüm gözler Antony transferinde.

Antony İçin Kiralama Formülü

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş, Antony transferi için Manchester United ile kiralık olarak anlaşma yoluna gitmeyi planlıyor. Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 38 maça çıkan ve 3 gol atan Antony'nin Kırmızı Şeytanlar'la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş Yönetimi'nin, Antony'nin yüksek maliyeti sebebiyle kiralama formülünü devreye soktuğu belirtiliyor.

Süper Lig'e Bir Yıldız Daha mı Geliyor?

Beşiktaş'ın Antony transferinde başarılı olması halinde Süper Lig, bir dünya yıldızını daha ağırlamış olacak. Geçtiğimiz sezonlarda da Mario Balotelli, Mesut Özil, Mauro Icardi gibi önemli isimleri Türk futbolseverler ile buluşturan Süper Lig, Antony transferiyle birlikte Avrupa'nın en çok konuşulan liglerinden biri haline gelebilir.

Transfer Ne Zaman Açıklanacak?

Beşiktaş taraftarının merakla beklediği Antony transferiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak İngiliz ve Türk basınında yer alan haberlere göre transfer görüşmelerinin olumlu bir şekilde devam ettiği ve kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılabileceği ifade ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
600 Pehlivanın Katılacağı 59. Tarihi Akbalık Yağlı Güreşleri İçin Hazırlıklar Sürüyor

600 Pehlivanın Katılacağı 59. Tarihi Akbalık Yağlı Güreşleri İçin Hazırlıklar Sürüyor