weather
21°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
HAFİF YAĞMUR
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde kritik bir mücadeleye çıkıyor. Montella yönetimindeki milliler, İzlanda'yı Gürsel Aksel Stadyumu'nda ağırlayacak ve bu zorlu karşılaşmada galibiyet arayacak.

Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?
Okunma Süresi: 3 dk

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde kritik bir mücadeleye çıkıyor. Montella yönetimindeki milliler, İzlanda'yı Gürsel Aksel Stadyumu'nda ağırlayacak ve bu zorlu karşılaşmada galibiyet arayacak. Galler deplasmanında aldığı golsüz beraberlikle gruba bir puanla başlayan Ay-yıldızlılar, İzlanda karşısında üç puan için sahaya çıkacak. İzlanda ile bugüne dek oynanan 13 maçta sadece 2 galibiyet elde eden milliler, kötü gidişata bu maçla son vermek istiyor.

Türkiye - İzlanda Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Milli heyecan, 9 Eylül Pazartesi akşamı saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma, İzmir’in Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak ve Arnavut hakem Enea Jorgji’nin düdük çalacağı maç büyük bir mücadeleye sahne olacak. Geçmiş maçlarda İzlanda’ya karşı alınan sonuçlar milliler için dezavantaj gibi görünse de, bu maçla birlikte bu şanssızlık kırılmak isteniyor.

Türkiye - İzlanda Maçı Hangi Kanalda?

Futbolseverler bu büyük karşılaşmayı TV8 ekranlarından canlı olarak izleyebilecek. Ayrıca Exxen platformunun YouTube kanalı üzerinden de alternatif olarak maç takip edilebilecek. Ay-yıldızlı ekibin İzlanda karşısında sahada nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.

İzlanda Karşısında 14. Randevu

İki ekip, tarihlerinde 14. kez karşı karşıya geliyor. Türkiye, İzlanda karşısında bugüne kadar istediği sonuçları alamasa da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. İzlanda ile son olarak 2019’da İstanbul’da 0-0 berabere kalan milliler, bu kez ev sahibi olmanın avantajını kullanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Ay-yıldızlı ekip, İzlanda karşısında toplamda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda Türkiye, 11 gol atarken, İzlanda’dan 23 gol yedi.

Milli Takımın Eksikleri ve Kadro Durumu

Montella yönetimindeki milliler, Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz’dan yoksun olacak. Ayrıca kart ceza sınırında bulunan Kenan Yıldız, Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan dikkatle takip edilecek isimler arasında. Montella’nın kadroda bazı değişiklikler yapması beklenirken, Merih Demiral’ın cezasını tamamlaması durumunda sahada olacağı konuşuluyor.Maç öncesinde açıklanan kadrolar da futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Türkiye’nin ilk 11’inde Mert Günok, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler gibi yıldız isimler yer alırken, İzlanda’nın kadrosunda Gudjohnsen ve Thorsteinsson gibi tecrübeli isimler bulunuyor.

İzmir, bu karşılaşma ile birlikte A Milli Futbol Takımı’na 37. kez ev sahipliği yapacak. Şehrin milli takımımız için ayrı bir yeri bulunuyor. İzlanda ile ilk kez 1980 yılında yine İzmir’de karşılaşan milliler, bu kez İzlanda’yı 102. kurtuluş yıl dönümünde ağırlayacak.Montella yönetimindeki A Milli Takım, Uluslar Ligi B Ligi’nde yer aldığı grupta ilk sırayı hedefliyor. Grupta İzlanda, Galler ve Karadağ gibi güçlü rakipler bulunurken, milliler özellikle iç sahada oynayacakları maçlarda puan kaybı yaşamamayı amaçlıyor. İzlanda maçının ardından Karadağ ile sahada olacak olan milliler, gruptaki konumunu belirlemek adına bu iki maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Uluslar Ligi heyecanı devam ederken, Türkiye’nin İzlanda karşısında göstereceği performans, hem gruptaki sıralama hem de takımın moral durumu açısından büyük önem taşıyor. Futbolseverler, millilerin sahada nasıl bir oyun sergileyeceğini merakla bekliyor.

Maç Programı

11 Ekim'de Türkiye, Karadağ ile karşılaşacak. 14 Ekim'de İzlanda deplasmanına gidecek olan milliler, 16 Kasım’da Galler ile kozlarını paylaşacak. 19 Kasım'da ise Karadağ ile deplasmanda oynayacakları maç, gruptaki son mücadele olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kim Milyoner Olmak İster"in Yeni Sunucusu Belli Oldu

Kim Milyoner Olmak İster"in Yeni Sunucusu Belli Oldu