weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Zonguldak Kömürspor - Diyarbekirspor Maçı Sonucu Belli Oldu! Skor Ne?

Zonguldak Kömürspor - Diyarbekirspor Maçı Sonucu Belli Oldu! Skor Ne?

Zonguldak Kömürspor - Diyarbekirspor Maçı Sonucu Belli Oldu! Skor Ne? Zonguldak Kömürspor ile Diyarbekirspor arasındaki karşılaşma golsüz berabere sonuçlandı! İşte maç özeti ve önemli pozisyonlar..

Zonguldak Kömürspor - Diyarbekirspor Maçı Sonucu Belli Oldu! Skor Ne?
Okunma Süresi: 2 dk

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta, Zonguldak Kömürspor, 5. hafta mücadelesinde Diyabekirspor'u ağırlıyor. Bu kritik karşılaşma, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda saat 15:30'da başladı. TFF 2. Lig'in 5. haftasındaki heyecan dorukta. Zonguldak Kömürspor, kendi evinde Diyabekirspor'u ağırlıyor.

Zonguldak Kömürspor – Diyarbekirspor Maç Özeti

Dakika 20: Zonguldak Kömürspor'un oyuncusu Fatih Bektaş'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ozan, uygun pozisyonda olmasına rağmen topu auta gönderdi.

Dakika 25: Zonguldak Kömürsporlu Ozan, bir kez daha kaleciyle karşı karşıya geldi. Ozan, boş kaleye topu göndermek istedi, ancak Diyarbekirspor'un defans oyuncusu, Ozan'dan önce topa dokunarak tehlikeyi önledi. Zonguldak Kömürspor, ikinci kez net bir gol fırsatını değerlendiremedi.

Dakika 28: Zonguldak Kömürsporlu Sarper, ceza sahası içinde gelişine sert bir vuruş yaparak kaleyi yokladı, ancak kaleci Kurtuluş, gole izin vermedi.

Dakika 51: Diyarbekirsporlu Arda Okan, ceza sahasına girmeden sert bir şut çekti, ancak defansa çarpan top direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 64: Diyarbekirsporlu Bünyamin, sol kanattan ceza sahasına mükemmel bir orta yaptı, Tolga mükemmel bir kafa vuruşuyla gol için ağları havalandırmak istedi, ancak Zonguldak Kömürspor'un kalecisi Egemen, harika bir kurtarışla topu son anda kornere çeldi.

Dakika 70: Diyarbekirsporlu Tolga, Fatih'e karşı sert bir faul yaptıktan sonra ikinci sarı kartla kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dakika 76: Diyarbekirsporlu Burak, itirazları nedeniyle ikinci sarı kart alarak kırmızı kartla oyun dışına alındı. Diyarbekirspor, sahada 9 kişi kaldı.

Maç sona erdi ve Zonguldak Kömürspor ile Diyarbekirspor arasındaki karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

Zonguldak Kömürspor - Diyarbekirspor Maçı İlk 11'ler

Zonguldak Kömürspor'un ilk 11'i şu şekilde oluştu: Yüksel Egemen Yaylı, Serhat Ahmetoğlu, Serkan Yıldız, Fuat Yaman, Hakan Çevik, Murat Erdemir, Mümin Uyar, Sarper Çağlar, Fatih Bektaş, Ozan Karabacak, Serhat Doğukan Taşdemir.

Yedekler ise Ozan Özşen, Nuri Terliksiz, Oğuzhan Öztürk, Ahmet Daniel Akyıldız, Sabri Can Vural, Emirhan Kocasoy, Firat Sarı, Kemal Kaan Kılıç, Necmi Çoban, Koray Tekin Bulman olarak sıralandı.

Diyarbekirspor'un ilk 11'i ise şu şekildeydi: Kurtuluş Yurt, Hasan Hüseyin Acar, Bünyamin Balat, Serhat Enes Çalışan, Savaş Polat, Yusuf Yalçın Arslan, Tolga Kalender, Ozan Papaker, Yasin Dülger, Burak Asan, Arda Okan Kurtulan.

Yedek kulübesinde ise Mehmet Cinpir, İsmail Konuk, Cem Çelik, Berkay Ceylan, Bünyamin Yürür, Seymen Yağmur, Ömerhan Şahin, Canberk Dilaver, Berat Ali Genç, Ömer Selim Akar yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Squid Game Gerçek Hayata Taşındı: 456 Katılımcı, 4.56 Milyon Dolarlık Ödül!

Squid Game Gerçek Hayata Taşındı: 456 Katılımcı, 4.56 Milyon Dolarlık Ödül!