weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji 2024 Porsche Panamera Tanıtıldı Ağızlar Açık Kaldı!

2024 Porsche Panamera Tanıtıldı Ağızlar Açık Kaldı!

2024 Porsche Panamera Tanıtıldı Ağızlar Açık Kaldı!
Okunma Süresi: 3 dk

Özellikle E-Hybrid modellerine yönelik bu özellik, elektrikle çalıştırılan bir hidrolik pompaya bağlı aktif amortisörleri içerir; yol kusurlarını etkili bir şekilde emerek ve araç dengesini koruyarak konforu ve yol tutuşunu artırır. İç mekan düzeni, temel temas noktaları ve kontrollerin kolayca erişilebilecek bir yere yerleştirilmesiyle sürücünün rahatlığını ve kontrolünü ön planda tutarak ilgi çekici bir sürüş deneyimi sağlar.

2024 Porsche Panamera

Bu isteğe bağlı özellik, sürücünün dikkatini dağıtmadan bilgi-eğlence sistemiyle etkileşime ve video akışına olanak vererek yolcu deneyimini geliştirir. Yeni Panamera E-Hybrid modelleri, pil kapasitesinde önemli bir artış görüyor ve bunun sonucunda tamamen elektrikli menzil ve daha verimli şarj özellikleri sağlanıyor. Daha Hızlı Temel Modeller: Optimize edilmiş motor dinamikleri sayesinde temel modellerdeki iyileştirilmiş güç ve performans, standart Panamera modellerini bile daha hızlı ve daha duyarlı hale getiriyor.En yeni Panamera, aktif hız asistanı, uyarlanabilir hız sabitleyici, şerit tutma ve kavşak asistanları ve Remote ParkAssist gibi daha akıllı sürücü destek teknolojileriyle donatılarak hem sürücüler hem de yolcular için güvenliği ve rahatlığı artırıyor.

2024 Porsche Panamera, performans, stil, konfor ve ileri teknolojinin bir karışımını sunan lüks spor sedanların mükemmel bir örneği olarak öne çıkıyor. Geliştirilmiş güç aktarma organları, sofistike iç tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle Porsche'nin olağanüstü sürüş deneyimleri sunma mirasını sürdürmeye hazırlanıyor.

2024 Porsche Panamera Motor ve Performans


Temel Panamera ve Panamera 4 modelleri, 348 beygir gücü ve 368 lb-ft tork üreten 2,9 litrelik turboşarjlı V6 motorla geliyor. Bu, önceki nesle göre 23 hp ve 37 lb-ft'lik bir artışı temsil ediyor. Temel model için 0-60 mil/saat hızlanma süresi yaklaşık 5 saniyedir; dört tekerlekten çekişli Panamera 4​​ için bu süre 4,7 saniyeye düşer.

Diğer bir model olan Turbo E-Hybrid, 140 kW (187 hp) elektrik motoruyla birleştirilmiş 4,0 litrelik çift turbolu V-8 motora sahiptir. Bu kurulum, 670 hp ve 685 lb-ft torktan oluşan birleşik bir çıkış sunuyor. 0'dan 60 mil/saat hıza 3,0 saniyede ulaşabiliyor ve 195 mil/saat azami hıza ulaşabiliyor.

2024 Panamera'nın bir prototipinin, 2,9 litrelik çift turbolu V6 motordan 243 kW güç çıkışına ve 450 Nm torka sahip olduğu belirtildi. Porsche, yeni Panamera için güncellenmiş dört hibrit güç aktarma organını piyasaya sürmeyi planlıyor, ancak tüm varyantlara ilişkin ayrıntılar henüz tam olarak açıklanmadı.

2024 Porsche Panamera'nın uzunluğu 198,9 inç, genişliği 76,3 inç ve yüksekliği 56 inçtir. Dingil mesafesinin 116,1 inçte kalması bekleniyor. Boş ağırlık temel model için yaklaşık 4.200 pound'dan başlar, dört tekerlekten çekişli modeller ise yaklaşık 100 pound daha ağırdır.

2024 modelinin çift turboşarjlı motorlarla (2,9 litre V6 ve 4 litre V8) ve 48V yarı hibrit desteğiyle gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda en son yazılım güncellemelerini ve bilgi-eğlence sistemlerini de içerecektir. Bu teknik özellikler Panamera'nın performans, lüks ve giderek artan hibrit teknolojisi karışımını vurgulayarak üst düzey bir spor sedan konumunu koruyor.

Araba saatte 310 km hız yapıyor ve 3 saniye içinde 100 km/h hıza ulaşıyor. Bu aracın temel versiyonuna sahip olmak isteyenler 102 bin dolar bayılmak zorunda :)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galaxy S24 Ultra Bu kez Büyüleyici Bir Kasa Tasarımı ile Geliyor

Galaxy S24 Ultra Bu kez Büyüleyici Bir Kasa Tasarımı ile Geliyor