weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Apple, Ultra İnce iPhone 17 Hazırlığında: 2025'te Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor...

Apple, Ultra İnce iPhone 17 Hazırlığında: 2025'te Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor...

Söylentilere göre, Apple, 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanan ultra ince iPhone 17 modeli üzerinde çalışıyor. Reuters'in güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre, bu yeni cihaz, iPhone 17 Pro Max'ten daha pahalı olacak ve A19 işlemci ile donatılacak....

Apple, Ultra İnce iPhone 17 Hazırlığında: 2025'te Piyasaya Sürülmesi Bekleniyor...
Okunma Süresi: 2 dk

Apple, 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanan ultra ince iPhone 17 modeli üzerinde çalışıyor. Reuters'in güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre, bu yeni cihaz, iPhone 17 Pro Max'ten daha pahalı olacak ve A19 işlemci ile donatılacak.

Cupertino merkezli şirket, şu anda D23 kod adıyla bilinen bu ultra kompakt akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu yeni iPhone modelinin güçlü bir A19 işlemciye ve Apple'ın diğer yenilikçi teknolojilerine sahip olacağı belirtiliyor. Apple, cihazın en ideal tasarımını belirlemek amacıyla çeşitli prototipleri test etmeye devam ediyor.

Yeni ultra ince iPhone modelinin, premium bir cihaz olarak konumlandırılması ve fiyatının iPhone 17 Pro Max'i geçmesi bekleniyor. Bu strateji, ince gövdenin sofistike kullanıcılar için cazip bir seçenek olması nedeniyle mantıklı bir adım olarak görülüyor. Mevcut bilgilere göre, cihazın Eylül 2025'te iPhone 17 modeli ile eş zamanlı olarak piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Bu ultra kompakt modelin piyasaya sürülmesi, akıllı telefon pazarındaki artan rekabetle şekilleniyor. Uluslararası analiz şirketi IDC'ye göre, 2024 yılının ilk çeyreğinde Samsung %20,8 pazar payı ile lider konumda yer alırken, Apple %17,3 pazar payına sahipti. Çin'de ise Apple, Honor ve Huawei gibi teknoloji devlerinin baskıları nedeniyle pazar payı kaybediyor.

Apple, iPhone serisine olan ilgiyi artırmak için ultra ince modelin yanı sıra daha uygun fiyatlı bir seçenek de sunmayı planlıyor. Ucuz iPhone SE'nin bir sonraki versiyonunun 2025 baharında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak, Apple'ın iPhone Plus modelinin piyasaya sürülmesinden vazgeçtiği bildiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Android Telefonlara Yeni Özellik! Dolandırıcılar Yapay Zekayla Tespit Edilecek

Android Telefonlara Yeni Özellik! Dolandırıcılar Yapay Zekayla Tespit Edilecek