weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji APPLE Yapay Zekasını Geliştiriyor

APPLE Yapay Zekasını Geliştiriyor

APPLE Yapay Zekasını Geliştiriyor
Okunma Süresi: 2 dk

Apple, yapay zeka teknolojisini geliştirmek için büyük haber ve yayın kuruluşlarıyla önemli bir anlaşma yapmayı planlıyor. Şirket, jeneratif yapay zeka sistemlerini geliştirmek amacıyla, bu kuruluşların haber makalelerinin arşivlerini kullanmak için izin istiyor.

New York Times'ın haberine göre, Apple'ın yapay zekasını eğitmek için haber makalelerini lisanslamak üzere 50 milyon dolar değerinde teklifler yaptığı belirtiliyor. Apple, bu süreçte Vogue ve The New Yorker'ın yayıncısı Conde Nast; NBC News, People, The Daily Beast ve Better Homes and Gardens'ın sahibi IAC gibi büyük yayıncılarla görüşmeler gerçekleştiriyor.

APPLE YAPAY ZEKA ALANINDA SİVRİLECEK

Bu girişim, Apple'ın bilgisayarların insan gibi görüntü oluşturmasına ve sohbet etmesine olanak tanıyan üretken yapay zeka geliştirme yarışında rakiplerini yakalamaya çalıştığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Yapay zeka uzmanları tarafından sinir ağları olarak adlandırılan bu teknoloji, desenleri tanımak için fotoğraf ya da dijital metin yığınları kullanılarak oluşturuluyor. Örneğin, bir bilgisayar binlerce kedi fotoğrafını analiz ederek bir kediyi tanıyabilir.

Ancak, Apple'ın temasa geçtiği yayıncılardan bazılarının bu teklife sıcak bakmadığı da kaydediliyor. Bu durum, yapay zeka teknolojisinin gelişimindeki etik ve pratik zorlukları gözler önüne seriyor.

Apple'ın bu hamlesi, yapay zeka alanında giderek artan rekabetin ve teknolojik ilerlemenin bir parçası olarak görülüyor. Şirketin bu alandaki adımları, yapay zekanın gelecekteki uygulamaları ve potansiyeli açısından önemli bir dönüm noktası olabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edirne Hava Durumu

Edirne Hava Durumu