weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

E-devlet Mersis

 E-devlet Mersis
Okunma Süresi: 2 dk

E-devlet Mersis no nasıl alınır, sorgulama nasıl yapılır? Gibi başlıca soruların yanıtlarını alabileceksiniz. Böylelikle e-devlet şifrenizle giriş yaptığınızda Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) ile ilgili ekranların açılacağını görebileceksiniz. E-devlet Mersis işlemlerini mobilden gerçekleştirebileceğinizin altını çizmekteyiz. Böylelikle şirketlerin ve ticari işletmelerin ticari sicil kayıtlarını dijital alana aktaran ve online olarak görüntülenmesini sağlayan sistemlerle tanışabileceksiniz.

E-devlet Mersis Giriş Nedir?

Ticari ve şirket işletmelerinin kayıtlarında meydana gelen değişiklikler E-devlet Mersis üzerinden dijital şekilde yürütülmektedir. Buna göre tescil ve ilan için gerekli bilgilerin ve detayların periyodik şekilde depolanması mümkün hale gelmektedir. 16 haneden oluşan bu sayısal kod sayesinde işlemlerin daha hızlı, pratik ve kolay şekilde tamamlanmasına olanak verilmektedir. Merkezi Sicil Kayıt Sistemi’nin kısaltılmış hali olarak bilinen MERSİS numarası ile sorgulamaları gerçekleştirmek ve tüm bilgilere erişmek üzere e-devlet kapısından faydalanabilirsiniz. İlk etapta E-devlet Mersis üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayacak olan kişilerin resmi web sitesini ziyaret etmesi gerekmektedir. Böylelikle ekranın sağ üst alanında yer alan giriş butonları ile MERSİS numarasını almayı başarabilirsiniz.

E-devlet Mersis Sorgulama Nasıl Yapılır?

Resmi web sitesi üzerinden giriş yaparak gerekli formu doldurduğunuzda kolaylıkla MERSİS numarasına sahip olabileceksiniz. Karşınıza çıkacak olan ekranda başvuru sekmesinin tıkanması gerekmektedir. E-devlet Mersis için kurumlardan Ticaret Bakanlığını seçerek daha kolay yoldan erişim sağlayabilirsiniz. Uygulamaya git butonu ile yapabileceğiniz iş ve işlemlere yönelik ekrana yönlendirilmeniz mümkün olacaktır. Yetkiniz bulunan işlemleri E-devlet Mersis sayfası üzerinden gerçekleştirmenizin avantajlı olacağını aktarıyoruz. Ticari işletmelere, limited şirketlere, şubelere veya kooperatiflere yönelik kuruluş işlemlerinin, acentelik veya tür değişikliği işlemlerinin, tasfiye ya da terkin işlemleri ile merkez nakli ve iflas işlemleri gibi çeşitli işlemlerin online olarak gerçekleştirilmesine olanak verilmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
E-devlet Ücretli Öğretmenlik Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

E-devlet Ücretli Öğretmenlik Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?