weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Google Kopya İçeriklere Geçit Vermeyecek: Yeni Güncelleme Geldi!

Google Kopya İçeriklere Geçit Vermeyecek: Yeni Güncelleme Geldi!

Google kopya içeriklerle spam yapanların sitelerini en gerilere itecek. İşte ayrıntılar...

Google Kopya İçeriklere Geçit Vermeyecek: Yeni Güncelleme Geldi!
Okunma Süresi: 2 dk

Google, arama hizmetinin algoritmasında önemli bir güncelleme gerçekleştirerek kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Bu yeni algoritma, yapay zeka tarafından üretilen kopya içerikleri ve düşük kaliteli spam içerikleri geri plana atacak. Böylece, kullanıcılar aradıkları bilgilere daha kolay ve hızlı ulaşabilecek, emek ve özgünlük içeren, kullanıcıya değer sağlayan içerikler öne çıkacak.

Yapay Zeka Üretimi İçeriklerin Filtrelenmesi


Günümüzde, birçok web sitesi Google arama sonuçlarında üst sıralara çıkmak için yapay zeka tarafından üretilmiş içeriklere yöneliyor. Bu içerikler genellikle kullanıcıya gerçek bir değer sunmuyor, arama sonuçlarını bozuyor ve kullanıcıların aradıkları bilgilere ulaşmasını güçleştiriyor. Google'ın yeni algoritması, bu tür yapay zeka üretimi içerikleri belirleyerek önemsizleştirecek ve gerçek değer sunan içerikleri öne çıkaracak. Bu değişiklikle, yapay zeka üretimi içeriklerin arama sonuçlarındaki varlığının %40 oranında azalması bekleniyor. Aslında Google kendi yapay zekası olan GEMİNİ ile üretilen içeriklere pek bişey demiyor. Ancak rakip yapay zeka yazılımlarını engellemeye çalışacak. Bakalım ne kadar başarılı olacak...

Spam İçeriklere Karşı Sıkı Önlemler Geldi


Yeni algoritma aynı zamanda spam içeriklere karşı da daha sert olacak. Üçüncü taraflar tarafından sitelere eklenen düşük kaliteli içerikler ve süresi dolmuş alan adlarını yeniden kullanıma sokarak yapılan spam girişimleri, Google'ın gelişmiş spam filtreleri tarafından engellenecek. Bu, internetin daha temiz ve kullanıcılar için daha değerli bir kaynak haline gelmesine yardımcı olacak. Bu uygulama iyi oldu zira bir ilaç arıyorsunuz bakıyorsunuz ki sizi bir kumar sitesine yönlendirmişler. Tamamen spam yapan binlerce site türedi. Okuyucu aradığıunı bulamıyor .Bu yüzden iyi bir gelişme olacak.

Kullanıcı Deneyimini İyileştirme


Google'ın bu yeni algoritma güncellemesi, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirmeyi hedefliyor. Arama sonuçlarının kalitesini artırarak, kullanıcıların aradıkları bilgilere daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak. Ayrıca, kaliteli ve özgün içerik üreten web siteleri, arama sonuçlarında daha fazla öne çıkacak.

Google'ın algoritma güncellemesi, yapay zeka tarafından üretilen içeriklerin ve spam içeriklerin arama sonuçlarında geri plana itilmesini sağlayarak, internetin daha kullanışlı ve değerli hale gelmesine katkıda bulunacak. Bu değişiklikler, kullanıcıların aradıkları bilgilere daha hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak, aynı zamanda kaliteli içerik üreticilerini teşvik edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google 5 Milyar Dolar Ceza Ödeyecek!

Google 5 Milyar Dolar Ceza Ödeyecek!