weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Realme GT5 Pro TELEFON TANITILDI

Realme GT5 Pro TELEFON TANITILDI

Realme GT5 Pro TELEFON TANITILDI
Okunma Süresi: 2 dk

Realme'nin son amiral gemisi cihazı Realme GT5 Pro, Çin'de resmi olarak tanıtıldı. Bu yeni akıllı telefon, üst düzey teknik özellikler ile şık tasarımın bir karışımıdır ve bu da onu piyasadaki en güçlü akıllı telefonlardan biri haline getirmektedir.

Realme GT5 Pro teknik özellikleri

Realme GT5 Pro, Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi tarafından desteklenerek üst düzey performans sağlar. 12/256 GB, 16/256 GB, 16/512 GB ve 16/1 TB seçenekleri dahil olmak üzere birden fazla bellek yapılandırması sunar. Bu amiral gemisi cihaz, 2780 x 1264 piksel çözünürlüğe, 144Hz yenileme hızına ve 4.500 nit maksimum parlaklığa sahip çarpıcı 6,78 inç AMOLED ekrana sahiptir.

Fotoğrafçılık yetenekleri açısından GT5 Pro hayal kırıklığına uğratmıyor. 50 megapiksel ana sensöre (Sony LYT-808) sahip üçlü kamera kurulumu, 50 megapiksel periskop yakınlaştırma ve 8 megapiksel ultra geniş kamera ile tamamlanıyor. Cihazda ayrıca 32 megapiksel ön kamera bulunuyor. Ses için Dolby Atmos stereo hoparlörlerle donatılmıştır.

GT5 Pro, hem 100W kablolu hem de 50W kablosuz şarj hızlarını destekleyen, hızlı ve rahat şarj seçenekleri sunan önemli bir 5.400 mAh pil ile birlikte geliyor. Ek olarak telefon, ekran altı parmak izi sensörüne sahiptir ve toz ve su sıçramasına karşı koruma için IP64 sertifikasına sahiptir.

Tasarım açısından Realme GT5 Pro, görsel açıdan çekici birçok model sunuyor. İki versiyon, Red Rock ve Bright Moon, vegan deri sırtlara sahipken, üçüncü model Starry Night, dokulu cam kaplamayla geliyor.

Fiyatlandırmaya gelince, Realme GT5 Pro, özellikle Çin pazarında rekabetçi bir fiyatla satılıyor. En uygun fiyatlı model yaklaşık 465 $ fiyatla satılırken, en üst seviye model yaklaşık 590 $ fiyatla satılıyor. Ancak, değişen pazar dinamikleri nedeniyle bu fiyatların diğer bölgelerde farklılık gösterebileceğini unutmamak önemlidir.

Özetle Realme GT5 Pro, üst düzey özellikler, şık tasarım ve rekabetçi fiyatlandırma sunan amiral gemisi bir cihaz olarak öne çıkıyor ve bu da onu güçlü ve modaya uygun bir akıllı telefon arayan tüketiciler için cazip bir seçenek haline getiriyor​​​​​​​

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASUS ROG Phone 8 OYUN İÇİN TASARLANDI

ASUS ROG Phone 8 OYUN İÇİN TASARLANDI