weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Rüyalarınızı Kontrol Edin!

Rüyalarınızı Kontrol Edin!

Rüyalarınızı Kontrol Edin!
Okunma Süresi: 2 dk

Rüyalarınızı kontrol edin konusu ile karşınızdayız. Rüyalar kontrol edilebilir mi? Teknolojinin gelişmesi ile artık rüyalarınız kontrol etmek kolaylaşıyor. Kabuslar artık son bulacak. Haberin detayları...
Prophetic isimli bir şirket rüya kontrolü için bir cihaz icat etti. Cihazın adı "Halo kulaklık" bu kulaklık uyku şeklini değiştiriyor. Kulaklık beyin aktivitelerini izliyor. ARGE çalışması 1 yıldır süren Halo Kulaklık ile beyin aktiviteleri regüle edilebilecek yani rüyaları kontrol etmek kabuslara son vermek mümkün olacak...

Rüya Kontrolü Nedir?

Rüyaları kontrol etmek, bilinçli bir şekilde deneyimlenen lucid rüyalar aracılığıyla mümkün olabilir. Lucid rüya, kişinin rüya içinde olduğunun farkında olduğu bir tür rüya deneyimidir. Bu deneyim sırasında, rüyacı rüya dünyasını bilinçli bir şekilde yönlendirebilir, olaylara müdahale edebilir ve rüya içinde özgürce hareket edebilir.

Lucid rüya deneyimi, genellikle bireyin uykusunun derin fazlarında gerçekleşirken, rüya içindeki bilinç düzeyini artırarak oluşur. Lucid rüyaları kontrol etmek için bazı teknikler ve alıştırmalar kullanılabilir. Bu teknikler, kişinin rüya içinde farkındalığını artırmaya ve rüyayı daha fazla kontrol etmeye yardımcı olabilir. Bu teknikler arasında günlük rüya günlüğü tutmak, rüyaları sık sık gözden geçirmek, gerçek dünyada sık sık gerçeklik kontrolü yapmak, rüya sembollerini tanımak ve uygulamaları bulunur.

Lucid rüya, bireyler için yaratıcı düşünme, korkuları ele alma, hayal gücünü genişletme ve rüya dünyasında keyifli deneyimler yaşama fırsatı sunar. Ayrıca, bazı insanlar lucid rüyaları terapi veya kişisel gelişim aracı olarak kullanır.

Ancak, lucid rüya deneyimi herkes için aynı sıklıkta ve kolaylıkla gerçekleşmez. Herkesin rüyaları farklıdır ve lucid rüyaları kontrol etmek için çaba sarf etmek gerekebilir. Bu nedenle, lucid rüya pratiği, sabır ve sürekli çalışma gerektirebilir.



Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bana Monitör Lazım Diyenler: Cooler Master 180 Hz Kavisli Monitör Geliyor

Bana Monitör Lazım Diyenler: Cooler Master 180 Hz Kavisli Monitör Geliyor