weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Samsung A10S Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır?

Samsung A10S Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır?

Samsung A10S Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır?
Okunma Süresi: 3 dk

Samsung A10S ekran yansıtma özelliği Samsung kullanıcılarına kullanımda ekstra kolaylık sağlar. Galaxy serisi arasında yer alan A10S hem dizi hem de film izleme konusunda kullanıcılarına oldukça güzel özellikler sunar. Daha büyük ekranda seyir keyfi yapmayı sevenler için tasarlanan ekran yansıtma özelliği A10S telefonlarda rahatlıkla aktif hale getirilebilir. Gerekli bağlantıların yapılması ile telefondan açılan birçok video yayını büyük ekranlardan birinci sınıf kalitede izlenebilir.

Samsung A10S Ekran Yansıtma Özelliği Var Mı?

Samsun A10S ekran yansıtma özelliği var mı sorusu kullanıcılar tarafından merak edilir. Samsung cep telefonlarında yer alan onlarca özellikten birisi de ekran yansıtma özelliğidir. Kullanımı kolaylaştıran ekran yansıtma özelliği kullanıcıların tercihine göre açılıp tekrar kapatılabilir. Kullanmak istediğiniz zamanda bu özelliği aktif ederek kullanabilir, ardından tekrar kapatarak günlük kullanımlarınıza devam edebilirsiniz.

Samsung A10S Ekran Yansıtma Özelliği Nedir?

Samsung A10S ekran yansıtma özelliği birçok durunda kullanıcıların seyir keyfini daha eğlenceli hale getirmek için tasarlanmış bir özelliktir. Samsung marka cep telefonlarında en sevilen özellikler arasında yer alan ekran yansıtma özelliği cep telefonunda açık olan ekranın, farklı bir ekranda birebir aynı kalitede gösterilmesini sağlar. Anlık olarak standart ses kalitesi ile iletilen görüntü kullanıcılar tarafından daha rahat şekilde izlenebilir.

Samsung A10S ekran yansıtma özelliği Youtube başta olmak üzere birçok farklı platformdan gelecek görüntülere kolayca erişme imkânı sunar. Eğer yaşam alanlarınızda ya da ofisinizde büyük ekran bir televizyon ya da bilgisayarınız varsa, cep telefonunuzun ekranını birkaç adım ile bu ekranlara bağlayabilir ve istediğiniz görüntüyü açarak izleyebilirsiniz.

Samsung A10S Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır?

Samsung A10S ekran yansıtma özelliğini cep telefonunuzun birkaç ayarını değiştirerek kolayca aktif hale getirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Samsung A10S ekran yansıtma özelliğini aktif edebilmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir;

  • Samsung cep telefonunuzun bildirim paneli ekranını açın.
  • Açılan üst menüde “Smart Wiew” yazan simgeye dokunun.
  • Smart Wiew ekranı açıldıktan sonra karşınıza gelen kullanılabilir cihazlar listesini gözden geçirin.
  • Bağlanmak istediğiniz televizyon veya bilgisayar bağlantısının üzerine tıklayın.
  • Ekrana gelen “Smart Wiew ile Yayınlanmaya Başlasın mı?” kutusuna onay verin.
  • Son olarak “Şimdi Başla” seçeneğini tıklayın.
  • Samsung cep telefon ekranınızda görüntü kalitesi ve diğer yayınlanma seçeneklerine dair birkaç seçim yapmanızı gerektirecek bir metin açılır. Gözden geçirin ve ayarları dilediğiniz şekilde özelleştirerek kaydedin

Yukarıdaki adımları takip ettiğinizde istediğiniz cihaz ile cep telefonu arasındaki bağlantı sağlanmış olacaktır. Bu adımdan sonra dilediğiniz cihazdan görüntü almaya devam edebilirsiniz. Smart Wiew bağlantısı siz iptal etmediğiniz sürece aktif şekilde sürecektir. Dilediğiniz zaman tekrar cihazın Smart Wiew ekranına ilerleyebilir ve buradan bağlantıyı keserek görüntünün ekranda kapatılmasını sağlayabilirsiniz. Smart Wiew özelliğini kullanabilmeniz için cep telefonunuzun ve diğer aygıtların açık durumda olması gerekmektedir.



Samsung A10S Ekran Yansıtma Nasıl Yapılır? Makalemizin sonuna geldik. Daha  fazla Samsung makalesi için ve Teknoloji kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsung Çamaşır Makinesi H1 Hatası Neyi İfade Ediyor?

Samsung Çamaşır Makinesi H1 Hatası Neyi İfade Ediyor?