weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Skywell'in Yeni Elektrikli Coupe Aracı SKYHOME Elektrikli Araba Tanıtıldı

Skywell'in Yeni Elektrikli Coupe Aracı SKYHOME Elektrikli Araba Tanıtıldı

Skywell'in Yeni Elektrikli Coupe Aracı SKYHOME Elektrikli Araba Tanıtıldı
Okunma Süresi: 2 dk

Skywell'in yeni elektrikli Coupe aracı SKYHOME, 22 Kasım 2023'te resmi olarak piyasaya sürüldü. Modern CE platformu üzerine inşa edilen bu araç, CE11 kod adıyla tanınıyor ve %90 oranında seri üretim aşamasına ulaşmış durumda. SKYHOME, hem sportif hem de lüks bir iç mekan tasarımı sunuyor, bu da onu hem görsel hem de işlevsel açıdan çekici kılıyor.

Araç, aerodinamik ve dinamik bir ön yüze sahip, bu da düşük hava direnci sağlıyor. Ön farlar, zarif bir şekilde tasarlanmış ve gündüz farları ile birleştirilmiş, aynı zamanda alt hava girişlerine kadar uzanıyor, bu da onlara üç boyutlu bir görünüm kazandırıyor. Araç, sportif bir görünüme sahip ve geniş bir yatay görüş alanına sahip.

10 Dakikada Dolan Şarjı 500 km Götürüyor

İç mekanda, geniş bir geçiş ekranı yer alıyor, ancak tasarım ve konfor açısından hiçbir eksiklik yok. Araç, her iki tarafta ses dekorasyonları ile dolu ve 21 hoparlörle donatılmış. İki adet 8295 çip içeren araç içi sistem, kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış ve GPT desteği sunuyor. Basit ama işlevsel bir orta konsol, kapılarda, direksiyon simidinde ve stereo sisteminde tasarlanmış ortam ışıklarıyla zenginleştirilmiş. Ayrıca, araçta işlevsel saklama alanları ve yarı genişlikte, fütüristik bir direksiyon simidi bulunuyor.

Arka koltuklar tamamen düzleştirilebilir ve ayak masajı fonksiyonuna sahip. Bu koltuklar, ev TV'sine bağlanabilen, esnek ve büyük bir ekrana sahip. Her koltuğun arkasında ayrı ekranlar ve bağımsız küçük masalar yer alıyor. Ayrıca, arka sırada bir mini buzdolabı ve panoramik bir gölgelik bulunuyor, bu da arka kısmın oldukça şeffaf görünmesini sağlıyor.

Performans açısından, SKYHOME hem çift motorlu dört tekerlekten çekişli hem de tek motorlu versiyonlarla sunuluyor. Çift motorlu versiyonu, 460 kilovat maksimum güce sahip ve sadece 3,5 saniyede 0'dan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Araç, önde çift salıncaklı ve arkada çok bağlantılı süspansiyon sistemleriyle donatılmış. Ayrıca, havalı süspansiyon ve CDC süspansiyon sistemlerine sahip ve arka tekerlekten yönlendirme özelliği sunuyor. Hızlı şarj kapasitesine sahip olan araç, 10 dakikada 490 kilometre menzil sağlayacak şekilde şarj edilebiliyor. Ayrıca, L3 seviyesinde otonom sürüş yardımını destekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple'de Çalışma Şartları Açıklandı

Apple'de Çalışma Şartları Açıklandı