weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Western Digital NAB fuarında Beklenen Ürünü Tanıttı: Taşınabilir 368 TB SSD ve Yenilikçi Depolama Çözümü

Western Digital NAB fuarında Beklenen Ürünü Tanıttı: Taşınabilir 368 TB SSD ve Yenilikçi Depolama Çözümü

Western Digital, 13 Nisan'da Las Vegas'ta düzenlenen NAB fuarında, depolama teknolojisinin sınırlarını zorlayan yeni bir ürünü duyurdu. Firmanın tanıttığı taşınabilir katı hal sürücüsü, muazzam 368 TB kapasitesiyle dikkat çekiyor. Bu devasa depolama alanı, özellikle dış mekan film çekimi, astronomi çalışmaları ve büyük veri arşivlerinin oluşturulması gibi alanlarda yüksek hızlı ağlardan uzakta veri saklama ve kullanma gerekliliği olan yerlerde kullanılmak üzere tasarlandı....

Western Digital NAB fuarında Beklenen Ürünü Tanıttı: Taşınabilir 368 TB SSD ve Yenilikçi Depolama Çözümü
Okunma Süresi: 2 dk

Western Digital, 13 Nisan'da Las Vegas'ta düzenlenen NAB fuarında, depolama teknolojisinin sınırlarını zorlayan yeni bir ürünü duyurdu. Firmanın tanıttığı taşınabilir katı hal sürücüsü, muazzam 368 TB kapasitesiyle dikkat çekiyor. Bu devasa depolama alanı, özellikle dış mekan film çekimi, astronomi çalışmaları ve büyük veri arşivlerinin oluşturulması gibi alanlarda yüksek hızlı ağlardan uzakta veri saklama ve kullanma gerekliliği olan yerlerde kullanılmak üzere tasarlandı.

Ultrastar Transporter adını taşıyan bu yeni depolama çözümü, aynı zamanda sunucu donanımı ile çalışma yeteneğine sahip tek bir kişi tarafından kolayca kullanılabiliyor. Bu, özellikle saha çalışmalarında hızlı veri işleme ve aktarımı gerektiren durumlarda büyük bir avantaj sağlıyor.

Platformun sunucu kısmı, 128 GB DDR4 RDIMM RAM'e sahip, 2,1 ila 3,3 GHz frekans aralığında çalışan iki adet 12 çekirdekli Intel Xeon 4310 (Ice Lake) işlemciye dayanmaktadır. Tüm SSD'lere, NVMe desteğiyle PCI Express aracılığıyla erişilebilirken, iki adet 2 TB SN740 Serisi SSD önyükleme sürücüsü olarak RAID-1 yapılandırmasında kullanılmaktadır.

Ultrastar Transporter, çeşitli bağlantı seçenekleri sunarak esnek bir kullanım imkanı sağlıyor. İki adet 200GbE bağlantı noktası (QSFP112), bir adet 10GbE bağlantı noktası (RJ45), iki adet USB 3.0 bağlantı noktası, bir COM bağlantı noktası (DB9) ve bir VGA bağlantı noktası bulunmaktadır.

Ancak, cihazın 1300 W güç tüketimi dikkate alındığında, uçak veya diğer ulaşım araçlarında kullanımı kısıtlanmış olabilir. Ürünün maliyeti henüz belirlenmemiş olsa da, ilgililerin ön sipariş için şirketle iletişime geçmeleri bekleniyor.

Western Digital'ın bu yeni ürünü, büyük veri transferi gerektiren birçok endüstri için önemli bir çözüm sunuyor. Profesyonel dijital kameraların ve teleskopların giderek daha fazla veri toplamasıyla birlikte, taşınabilir ve yüksek kapasiteli depolama çözümlerine olan ihtiyaç da artıyor. Bu yeni ürün, bu talebi karşılamak için güçlü bir adım olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netanyahu İran Saldırlarına Hazır Olduklarını Söyledi

Netanyahu İran Saldırlarına Hazır Olduklarını Söyledi