weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam E-devlet İsgKatip

E-devlet İsgKatip

E-devlet İsgKatip
Okunma Süresi: 2 dk

E-devlet İsgKatip menüsü aracılığıyla elektronik ortamda sunulan verilere daha pratik ve kolay yoldan ulaşabileceksiniz. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen bu hizmetlerin e-devlet kapısı ile entegre edildiğinin altını çizmekteyiz. Buna göre E-devlet İsgKatip ile birlikte çeşitli hizmetlerin ve mevzuatların takip edilmesinin, hizmet kontrollerinin gerçekleştirilmesinin, cezai işlemlerin sorgulanmasının ve para cezalarının uygulanmasına yönelik işlemlerin takibi kolay hale gelecektir.

 

E-devlet İsgKatip Sertifika Nedir?

İş Güvenliği Uzmanlığına, İşyeri Hekimliğine veya İşyeri Hemşireliğine başvuru yapan adayların merak ettiği sorulardan birisi E-devlet İsgKatip nedir ve nasıl kullanılır? Şeklindedir. Buna göre ÖSYM ve diğer kurum, kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen sınavlarda alınan puanların görüntülenmesini ve belgeye hak kazananların sorgulama yapmasını sağlayan bu sistemle tanışabileceksiniz. İSG belgesi için gerekli eğitim ve sınav aşamalarını tamamlayan adayların E-devlet İsgKatip üzerinden bazı detaylara erişebileceklerine değinmekteyiz. Sorgulamalarınızı yapmak ve merak ettiğiniz sorulara yanıt almak üzere e-devlet ile harekete geçebilirsiniz. Çözümlere en hızlı nasıl ulaşabileceğinizi ve soru işaretlerinizden nasıl kurtulabileceğinizi bu sayede göreceksiniz. Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı tarafında kullanıma hazır hale getirile bu yazılım ile hangi iş ve işlemlerin entegre edildiğini öğrenebileceksiniz.

 

E-devlet İsgKatip Sorgulama Nasıl Yapılır?

E-devlet İsgKatip sayfasını kendinize ait kimlik numarası ve e-devlet şifrenizle açtıktan sonra sorgulamaları gerçekleştirebilirsiniz. Kimlik doğrulama işlemlerinin ardından sorgulama ve başvuru bölümünden İSG birimini seçmeniz halinde sonuçları görüntülemiş olacaksınız. Kayıtlı Kullanıcı Girişi butonu ile sertifika başvurusu alanından sahip olduğunuz belgeleri görüntülemeniz mümkün olacaktır. Sertifikanıza dair tüm detayları görüntüleyebileceğiniz E-devlet İsgKatip sekmesi ile kolaylıkları keşfedebileceksiniz. Böylelikle belgelerinize dilediğiniz her an ve her yerden ulaşmanız, çıktısını almanız veya dijital ortamlarda görüntülemeniz mümkün hale gelecektir. 2012 yılından itibaren e-devlet ile entegre edilen İsgKatip sayesinde vakit kaybı yaşamayacaksınız.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya’da marketleri İzmit’te çocuk mağazasını soyan hırsızlar dönüş yolunda yakayı ele verdi

Sakarya’da marketleri İzmit’te çocuk mağazasını soyan hırsızlar dönüş yolunda yakayı ele verdi