weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam E-devlet Onaylı Sertifika

E-devlet Onaylı Sertifika

E-devlet Onaylı Sertifika
Okunma Süresi: 2 dk

 

E-devlet Onaylı Sertifika ile görüntülemelerinizi dijital bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Çeşitli eğitim kurumlarına başvurmanız ve bir dizi eğitimlerden geçmeniz neticesinde alacağınız sertifikaları dilediğiniz an görüntüleyebilecek ve cihazlarınıza indirebileceksiniz. E-devlet Onaylı Sertifika görüntülemelerinizi mobil üzerinden yapabileceğinizi aktarmaktayız. Sorgulamalarınızı yaparken nasıl adım atacağınızı ve nelere dikkat edeceğinizi aktarmaktayız. Bu sayede üniversite veya enstitüler aracılığıyla tamamlanacak eğitimlerden sonra alacağınız sertifikaları görüntüleme şansını yakalayabileceksiniz.

 

E-devlet Onaylı Sertifika Nedir?

Çeşitli eğitim kurumları tarafından belirlenen sürelerin ardından, eğitime katılan ve başarıyla tamamlayanlara verilen E-devlet Onaylı Sertifika olarak sistemlere yüklenmektedir. Buna göre sizler de herhangi bir alanda kullanmak üzere sertifikalarınızı görüntülemek istediğinizde e-devlet üzerinden adım atabileceksiniz. E-devlet Onaylı Sertifika sayfalarını ziyaret ettiğinizde hangi alanlarda bu belgelere sahip olduğunuzu göreceksiniz. Sertifikaların son yıllarda kolay ulaşılabilir hale gelmesi amacıyla bu hizmetlere yer verilmektedir. Ancak e-devlet sistemine yüklenmeyen belgelerinizin de geçerliliğini devam ettirdiğini aktarabiliriz. Eğitimi verecek kurum veya kuruluşa kayıt işlemlerinizi yaptırdıktan sonra, eğitimlerinizi tamamlamanız yeterli olacaktır. Böylelikle sizlere e-devletten görüntüleyeceğiniz sertifikaların verileceğini vurgulamaktayız.

 

E-devlet Onaylı Sertifika Sorgulama

E-devlet Onaylı Sertifika sorgulamalarını gerçekleştirmek için e-devlet şifrenizle giriş yapmanız gerekmektedir. T.C. kimlik numarası ve şifrenizi kullanarak yapacağınız girişlerin ardından Yaygın Eğitim Sertifika Sorgulama şeklinde arama butonuna yazmanız yeterli olacaktır. Böylelikle E-devlet Onaylı Sertifika sahibi olup olmadığınızın yanıtını alabilirsiniz. Cihazlarınıza çeşitli formatlarda indirebileceğiniz bu ekrandan dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Bu belgelerin en önemli özelliği ise resmi kurumlar tarafından kabul edilir olmasıdır. Yalnızca resmi kurumlara değil, aynı zamanda özel kurumlara da ibraz edebileceğiniz sertifikalarınızın geçerliliğini koruduğunu vurgulamaktayız. Eğitiminizi ve kariyerinizi destekleyecek alanlardan olan Bilgisayar İşletmenliği, Emlak Danışmanlığı, Dijital Pazarlama, Aşçılık veya Hasta Kabul gibi çeşitli alanlarda bu sertifikalara sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1500 TL Destek Başvuru E-devlet

1500 TL Destek Başvuru E-devlet