weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
EskiÅŸehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
Ä°stanbul
Ä°zmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
KahramanmaraÅŸ
Mardin
MuÄŸla
MuÅŸ
NevÅŸehir
NiÄŸde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
TekirdaÄŸ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
UÅŸak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Erdoğan'ın Çağrısından Sonra Bir Sektör Daha İndirim Yapıyor

Erdoğan'ın Çağrısından Sonra Bir Sektör Daha İndirim Yapıyor

Erdoğan'ın Çağrısından Sonra Bir Sektör Daha İndirim Yapıyor
Okunma Süresi: 2 dk

BAKTAD, Ekonomik Mücadeleye Destek İçin Fiyatlarda %10 İndirime Gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomik destek çağrısına yanıt veren baklava üreticileri, enflasyonla mücadelede ön saflarda yer alacaklarını duyurdu. Baklava ve Tatlı Üreticileri Birliği'ne bağlı işletmeler, bir aylık bir süre zarfında ürünlerinde yüzde onluk bir fiyat düşüşü uygulayacaklarını açıkladı. Bu indirimle, tatlı severlerin yüzü gülerken, ekonomik istikrara katkı sağlamayı amaçlıyorlar.

Erdoğan, Bakan Bolat'a Çağrıda Bulunmuştu

Türkiye'nin enflasyonla mücadelesi sürerken, Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) önemli bir adım atarak, bir aylık süreyle ürünlerinde yüzde onluk bir indirim uygulama kararı aldı. Bu hamle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın tüketicilere yönelik fiyat indirimleri yapılması yönündeki çağrısının ardından geldi. Erdoğan ve Bolat'ın bu çağrısı, perakendecilerden sanayi ve ticaret odalarına, zincir marketlerden çeşitli sektörlere kadar geniş bir yelpazede karşılık buldu. Özellikle Bakan Bolat'ın Cumhuriyet'in 100. yılı anısına marketlerde büyük indirimler yapılması beklentisini ifade ettiği 5 Ekim'deki açıklamaları ve Erdoğan'ın 9 Ekim'deki kabine toplantısı sonrasında zincir marketler ve tüm işletmeleri enflasyonla mücadeleye katkıda bulunmaya davet eden sözleri, sektördeki fiyat indirimlerinin fitilini ateşlemişti. BAKTAD'ın bu indirim kararıyla, vatandaşların hayat pahalılığıyla mücadelesine destek olması bekleniyor.

Tatlı Üreticileri Enflasyonla Mücadeleye Katılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın çağrıları sonrasında iş dünyasından bir destek daha geldi. Ekonomik mücadeleye destek amaçlı indirim hareketine tatlı sektörü de katıldı.

"Ticaret Bakanlığımızın Önerisiyle İndirime Gidiyoruz"

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın fiyat indirimi yönündeki çağrılarını karşılıksız bırakmadı. BAKTAD Başkanı Mehmet Yıldırım tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın 100. yıl kutlamaları çerçevesinde yaptığı indirim çağrısına destek verdiklerini ve BAKTAD'ın bu kampanyaya liderlik ettiğini ifade etti. Açıklamada ayrıca, derneğe üye işletmelerin bir ay süreyle yüzde 10 indirim uygulayacakları belirtildi. Yıldırım, BAKTAD olarak her zaman halkın ve devletin yanında yer aldıklarını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Artık O İsimde AK Parti'de

Artık O İsimde AK Parti'de