weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Geniz Eti Belirtileri  

Geniz Eti Belirtileri  

Geniz Eti Belirtileri  
Okunma Süresi: 2 dk

Pek çok insan tarafından merak edilen geniz eti belirtileri, çeşitli durumları kapsıyor. Özellikle de çocukluk zamanında sık görülen rahatsızlıklardan biridir. Üst solunum yolu ile alakalı sağlık problemlerinin başında gelmektedir. Bu süreçte bazı viral enfeksiyonlar ile ilk kez karşılaşılması, bu tür rahatsızlıkların daha sık görülmesine zemin hazırlar. Geniz eti hakkında bilinmesi gerekenleri ele aldık.

 

Geniz Eti Belirtileri Nelerdir?

Bu sağlık sorunu sık olarak burun boşluğu ile gırtlak ve ağız bölgesini bağlayan genizdeki hava alanının daralmasına yol açar. Bununla alakalı olarak bazı şikayetler ile kendini gösterir. Bu aşamada geniz eti belirtileri önem kazanır. Geniz eti belirtileri arasında yutma zorluğu, boğaz alanında şişlik, boğaz ağrısı ön plana çıkan durumlardır. Ayrıca çocukluk çağında ağız ve burun anatomisi gelişme bozuklukları da geniz etinde sorun olduğunu gösteren bir gelişme olarak lanse edilir. Ayrıca ağızda kuruluk ve buna bağlı biçimde diş çürükleri de sık şekilde kendini gösterir. Geniz eti belirtilerinin bunlar ile sınırlı olmadığını da hatırlatırız. Diğer belirtiler arasında ağzı açık uyuma, uyku apnesi, horlama, kulak ağrısı, kulakla alakalı sorunlar, kulakta dolgunluk, burun ve genizde akıntı ve burun tıkanıklığı yer alır.

 

Geniz Eti Büyümesi Neden Olur?

Genel olarak geniz eti belirtileri hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, geniz eti büyümesinin neden oluştuğunu da öğrenmek isterler. Geniz eti dokusu bağışıklık sistemini derinden etkileyen elemanlar barındırır. Bu nedenle hücreleri harekete geçiren bazı haller de bu soruna katkıda bulunur. Her çeşit viral ya da bakteriyel enfeksiyonlar, geniz etinde büyüme yapabilir. Diğer yandan alerji de geniz etinin büyümesine yol açan önemli bir faktör olarak karşımıza çıkar. Genizde alerjik reaksiyonların meydana gelmesi, geniz etini büyütebilir. Birinci derece akrabalarında geniz eti sorunu olan bireylerin bu tür bir hastalıktan muzdarip olma ihtimalleri daha fazladır. Geniz eti büyümesi hakkında detaylar bu şekildedir.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Yatırımcı Warren Buffett Bu 5 Kitapla Zenginliğin Sırlarını Veriyor

Ünlü Yatırımcı Warren Buffett Bu 5 Kitapla Zenginliğin Sırlarını Veriyor