weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam HÜDAPAR'lı Yapıcıoğlu Karma Eğitimi Hedef Aldı: "Gençler Birbirini Taciz Edebilir"

HÜDAPAR'lı Yapıcıoğlu Karma Eğitimi Hedef Aldı: "Gençler Birbirini Taciz Edebilir"

AK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu yine karma eğitimi hedef aldı. Yapıcıoğlu, 'Özellikle karma eğitimin devam ettiği okullarda gençler birbirini taciz edebilirler' ifadelerini kullandı. İşte detaylar ⬇️

HÜDAPAR'lı Yapıcıoğlu Karma Eğitimi Hedef Aldı: "Gençler Birbirini Taciz Edebilir"
Okunma Süresi: 2 dk

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in karma eğitime yönelik geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklama siyasette tartışmalara neden olmuştu.

Tekin, 'Karma eğitime karşı mısınız?' sorusuna 'Veliyi ikna etmek için gerekirse kız okulları da açabilmeliyiz'' yanıtını verdi.

 Bu sözlere muhalefetten tepki geldi.


Karma eğitime yönelik tartışmalar devam ederken, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'dan yine keskin bir çıkış geldi.Partisinin Kızıltepe İlçe Kongresi'nde konuşan Yapıcıoğlu, "Özellikle karma eğitimin devam ettiği okullarda gençler birbirini taciz edebilirler" ifadelerini kullandı.

"Bizim mutlaka müfredatımızı sil baştan gözden geçirecek bir eğitim devrimine ihtiyacımız var" diyen Yapıcıoğlu şöyle devam etti ⬇️

"Eğer yetiştirdiğimiz doktor, mühendis, hukukçu, öğretmen, yetiştirdiğimiz herhangi bir meslek sahibi, bizi biz yapan değerleri öncelemiyorsa, sadece daha iyi bir kazanç elde etmenin peşindeyse, eğitim sisteminde ciddi bir sorun var."

Eğer biz çok zeki çocuklarımızı insani değerlerle, manevi değerlerle teçhiz etmezsek, o çok zeki olanlar, kimsenin fark edemeyeceği dolandırıcılık yöntemleriyle milletin cebini boşaltabilirler ya da o çok iyi eğitim almış çocuklar, kendi anne babalarının katili durumuna gelebilirler. Okul ve sınıf içerisinde kendi akranlarına akla hayale gelmeyecek bazı davranışlar ortaya koyabilirler. 

Özellikle karma eğitimin devam ettiği okullarda gençler birbirini taciz edebilirler. Gençler birbirine insanın, insana yapamayacağı muameleleri yapabilirler. Bunun sorumlusu o gençler değildir. O gençleri eğitemeyen, onları o hale düşürmeye adeta teşvik eden, zorlayan eğitim sistemidir. Mutlaka bu konuda çok ciddi önlemler almak zorundayız.''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kandıra sahillerinde kaybolan 152 çocuk aileleriyle buluşturuldu

Kandıra sahillerinde kaybolan 152 çocuk aileleriyle buluşturuldu