weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam IMDb Puanı 8 üzerinde olan en güzel filmler listesi

IMDb Puanı 8 üzerinde olan en güzel filmler listesi

IMDb Puanı 8 üzerinde olan en güzel filmler listesi
Okunma Süresi: 4 dk

ImDb puanı yüksek olan film önerileri; herkesin internette en çok izlediği filmlerden müteşekkil olduğu için; zaman harcamanıza değecek filmler oluyor. Siz de film önerisi, kaliteli film önerisi, film tavisyesi arıyorsanız biraz ağırbaşlı film seviyorsanız bu listeye göz atıverin. 

Logan (2017) - IMDb: 8.1. Yakın gelecekte, yaşlı bir Wolverine ve Profesör X'in Meksika sınırı yakınında saklanmasını konu alıyor. Sessiz hayatları, karanlık güçlerin peşinde koşan genç bir mutantla karşılaştıklarında sona erer. Logan, genç bir kadın klonu Nathanial Essex liderliğindeki şeytani bir organizasyondan korumalıdır.

Hacksaw Ridge (2016) - IMDb: 8.1. Bu film, İkinci Dünya Savaşı'nda Amerikan Ordusu Doktoru olan Desmond T. Doss'un, Onur Madalyası ile ödüllendirilen ilk vicdani retçi olan ve Okinawa Savaşı sırasında tek kurşun sıkmadan yaklaşık 75 kişiyi kurtaran hikayesini anlatıyor.

Gündem (2015) - IMDb: 8.1. Spotlight, Boston Globe'un Katolik Kilisesi'ndeki cinsel istismar skandalına ilişkin soruşturmasını konu alıyor. Spotlight ekibi, rahiplerin çocuk istismarına ilişkin iddiaları derinlemesine inceliyor ve Boston'un dini, hukuki ve hükümet kurumlarının en üst düzeylerinde onlarca yıldır yapılan örtbasları ortaya çıkarıyor.

Mad Max: Öfkeli Yol (2015) - IMDb: 8.1. Çalkantılı geçmişinin peşini bırakmayan Mad Max, hayatta kalmanın en iyi yolunun yalnız başına dolaşmak olduğuna inanıyor. Yeri doldurulamaz bir şeyi kaybetmiş Ölümsüz Joe tarafından kovalanan, savaşın harap ettiği çorak bir arazide hayatta kalmaya çalışan grup lideri Furiosa'ya katılır.

Vahşi Masallar (2014) - IMDb: 8.1. Bu film, insanların uç noktalara sürüklendiği bir toplumda aşk, nefret, intikam ve insan davranışının aşırılıkları hakkında altı ayrı hikayeden oluşuyor.

Kayıp Kız (2014) - IMDb: 8.1. Hikâye, karısı kaybolan ve karısının ortadan kaybolmasının baş şüphelisi haline gelen bir adamın etrafında dönüyor. Beşinci evlilik yıldönümlerinde Amy ortadan kaybolur ve kocası Nick, hayatını sarsacak bir dizi olayın ortasında kalır.

Büyük Budapeşte Oteli (2014) - IMDb: 8.1. 1930'larda geçen bu film, prestijli bir otelin kapıcısı Gustave H ile lobi görevlisi Zero Moustafa'nın maceralarını konu alıyor. Hikaye, değişen Avrupa'nın arka planında gelişiyor ve paha biçilmez bir Rönesans tablosunun çalınmasını içeriyor.

12 Yıllık Esaret (2013) - IMDb: 8.1. New York'tan kaçırılan ve köle olarak satılan özgür siyahi Solomon Northup'un mücadelesini anlatıyor. Zulümle karşı karşıya kalan ve haysiyeti için mücadele eden Solomon, ailesinin yanına dönme umudunu koruyor.

Mahkumlar (2013) - IMDb: 8.1. Film, kızı ve arkadaşının kaybolmasının ardından bir babanın meseleyi kendi eline almasını konu alıyor. Saatler günlere geçtikçe baba, kızların kaçırıldığından şüphelenmeye başlar ve bu durum onu umutsuz bir adalet arayışına sürükler.

Acele (2013) - IMDb: 8.1. Bu film, Niki Lauda ve James Hunt arasındaki şiddetli Formula 1 rekabetini konu alıyor ve özellikle 1976 sezonuna ve Lauda'nın neredeyse ölümcül kazasına odaklanıyor.

Yeşil Kitap (2018) - IMDb: 8.2. Film, 1960'ların Güney Amerika'sında bir mekan turunda Afrikalı-Amerikalı bir klasik piyanistin şoförü olan İtalyan-Amerikalı fedai Tony Lip'in gerçek hikayesini anlatıyor.

Ebbing'in Dışında Üç Billboard, Missouri (2017) - IMDb: 8.2. Bu film, suçluyu yakalayamayan bir annenin, kızının cinayetini çözmek için yerel yetkililere meydan okumasına odaklanıyor.

İçten Dışa (2015) - IMDb: 8.2. Film, San Francisco'ya taşınan genç bir kızın, zihnindeki duygular arasında kargaşaya neden olan duygusal yolculuğunu konu alıyor.

Oda (2015) - IMDb: 8.2. Bu yoğun drama, küçük bir odaya hapsedilen genç bir çocuk ile annesinin mücadelesini ve sonunda kaçışlarını gösteren hikâyeyi anlatıyor.

The Sunsed Limited:  IMDb 7.9 Bu filmin IDMb puanı 10 olmalıydı diye belirtmek isteriz. Film sadece bir odada geçiyor ama filme hayat katan 2 önemli oyuncu rollerini o kadar güzel yapıyorlar ki; sizi varoluşçu filozofların dibi olmayan karanlıklarına sürüklemeyi başarıyorlar. Özellikle de profesör rolünü oynayan  Tommy Lee Jones bu adamı Kaçak filminden hatırlarsınız. 2 saat boyunca suçsuz yere hapse atılan ama cezaevi arabası devrildiği için kaçabilen profesörü kovalayan FBI ajanını oynuyordu.  Gelelim filmimize: Filmi sadece yaşamın ve ölümün anlamını arayan felsefe severler izlemeli, diğerlerine ise film çok sıradan ve anlamsız gelebilir uyandıralım. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UÇAK KAZASI GEÇİREN SUUDİ PRENS HAYATINI KAYBETTİ

UÇAK KAZASI GEÇİREN SUUDİ PRENS HAYATINI KAYBETTİ