weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Kadınlar Ondan Hamile Kalmak İçin Sıraya Girdi!

Kadınlar Ondan Hamile Kalmak İçin Sıraya Girdi!

Telegram’ın kurucusu Pavel Durov, genetik olarak "kaliteli" olduğu iddia edilen spermlerini bağışlama kararı aldı ve bu durum kadınlar arasında büyük bir heyecan yarattı

Kadınlar Ondan Hamile Kalmak İçin Sıraya Girdi!
Okunma Süresi: 2 dk

Durov’un spermleri, tüp bebek kliniklerinde adeta kapışılıyor; hatta bazı kadınlar ön sıralara geçmek için rüşvet teklif ettiği bildiriliyor. Spermlerin fiyatı ise 315 sterline kadar çıkıyor!

Durov’un Spermleri Büyük İlgi Gördü!

Rus medyası, Pavel Durov’un spermlerinin tüp bebek kliniklerinde almak isteyen kadınlar tarafından büyük bir ilgi gördüğünü ve sıraya girildiğini bildiriyor. Durov’un tüm çocuklarının bir buçuk yaşından itibaren okumaya başladığı söylentisi, kadınlar arasında "yüksek kaliteli materyal" olarak adlandırılan spermin değerini artırmış durumda. Hatta bazı kadınların bu spermi elde etmek için rüşvet teklif ettiği iddiaları gündemde.

Fiyat ve Erişim Sorunları!

Bir tüp bebek kliniği, Durov’un spermlerinin saklandığını ve maliyetinin yaklaşık 315 sterlin olduğunu doğruladı. Yabancı uyruklu kadınlar için bu ücretin çok daha yüksek olduğu belirtiliyor. Bu durum, genetik olarak değerli olarak görülen spermin değerinin ne kadar arttığını gözler önüne seriyor.

Durov’un Sperm Bağışı: Bir Vatandaşlık Görevi

39 yaşındaki Pavel Durov, yakın zamanda 100'den fazla çocuğun biyolojik babası olduğunu açıkladı. Telegram’da paylaştığı mesajda, "Geçmişteki bağış faaliyetlerim 12 ülkede yüzlerce çiftin çocuk sahibi olmasına yardımcı oldu," dedi. Durov, sperm bağışını bir vatandaşlık görevi olarak gördüğünü ve dünya çapında giderek artan sperm eksikliği sorununa çözüm bulmayı hedeflediğini belirtti. Ayrıca, sperm bağışı kavramının damgalanmasını ortadan kaldırmak ve daha fazla sağlıklı erkeği bu işe teşvik etmek istediğini de sözlerine ekledi.

Gizlilik ve Erişim Bilgileri

Durov’un Rusya’daki bir klinikte dondurulmuş spermlerinin, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin anonim kullanımına sunulduğu açıklandı. Bu durum, spermlerinin nasıl ve kimler tarafından kullanılabileceği konusunda gizlilik sağlıyor.

Bu Şaşırtıcı Gelişmeleri Kaçırmayın!

Pavel Durov’un sperm bağışıyla ilgili daha fazla detayı ve gelişmeleri takip etmek için haberin videosunu izleyin ve güncel bilgileri öğrenin!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de Olimpiyat Yapıldı mı?

Türkiye'de Olimpiyat Yapıldı mı?