weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Kim Kardashian Kim?

Kim Kardashian Kim?

Kim Kardashian Kim?
Okunma Süresi: 2 dk

Kim Kardashian, Amerikalı bir magazin yıldızı, iş insanı ve medya kişiliği olarak tanınır. 21 Ekim 1980'de Los Angeles, Kaliforniya'da doğan Kardashian, Ermeni, Hollanda ve İskoç kökenlere sahiptir. Sosyal hayatı, reality showları ve çeşitli iş girişimleriyle dikkat çeker. Özellikle "Keeping Up with the Kardashians" ve "Kourtney and Kim Take New York" gibi reality showlarla ün kazanmıştır. Ayrıca prodüktörlük, mankenlik, şarkıcılık, oyunculuk ve stilistlik gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir.

Kardashian

Kardashian, kariyeri boyunca çeşitli parfümler çıkarmış, ünlü dergilere poz vermiş ve dergi kapaklarında yer almıştır. "Dancing With the Stars" ve "America's Next Top Model" gibi popüler televizyon programlarında yer almış, "Acayip Bir Film" ve "Vadinin Melekleri" gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Ayrıca kız kardeşleri Kourtney ve Khloé ile birlikte "Kardashian Konfidential" adında bir otobiyografik kitap yayımlamış ve D-A-S-H adlı kıyafet butiğini işletmektedir.

Kardashian'ın Hayatı

 Babası Robert Kardashian, ünlü bir hukuk danışmanı ve O. J. Simpson'ın avukatıydı. Annesi Kris Jenner ise Hollanda ve İskoçya kökenli bir Amerikalıdır. Kardashian, Marymount Lisesi'nden mezun olduktan sonra babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır.

Kardashian, aktivist olarak da tanınır. Ermeni Soykırımı'nın tanınması için çağrıda bulunmuş, ABD'de hapishane reformu üzerine çalışmalar yapmıştır. Mahkûm Chris Young ve ilk uyuşturucu suçu ile ömür boyu hapse mahkûm edilen Alice Marie Johnson için aktivizm yaparak onların affedilmesini sağlamıştır. Ayrıca, ABD hapishane sisteminde büyük çaplı değişiklikler öngören İlk Adım Kanunu için kampanya yürütmüş ve bu kanunun ABD Senatosu'ndan geçmesinde etkili olmuştur.

Kardashian'ın özel hayatı da medyanın dikkatini çekmiştir. İlk evliliğini prodüktör Damon Thomas ile yapmış, daha sonra R&B sanatçısı Ray J ile ilişkisi ve bir kaseti nedeniyle gündeme gelmiştir. Amerikan futbolcusu Reggie Bush ve basketbol oyuncusu Kris Humphries ile ilişkileri olmuş, 2014'te rap sanatçısı Kanye West ile evlenmiş ve bu evlilikten dört çocukları olmuştur. 2022'de Kanye West ile boşanmıştır.

Kim Kardashian, sinema ve televizyon dünyasında da aktif bir rol oynamıştır. "Disaster Movie", "Deep in the Valley" ve "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor" gibi filmlerde rol almış, "The Simple Life", "Keeping Up with the Kardashians" ve "Dancing with the Stars" gibi televizyon programlarında yer almıştır. Ayrıca, "Celebrity Family Feud" ve "America's Next Top Model" gibi programlarda konuk sanatçı olarak boy göstermiştir.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Galatasaray Derbi Maçı Canlı Takip Et: Trendyol Süper Lig , 24 Aralık 2023, 19:00

Fenerbahçe Galatasaray Derbi Maçı Canlı Takip Et: Trendyol Süper Lig , 24 Aralık 2023, 19:00