weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Orgi Ne Demek?

Orgi Ne Demek?

Orgi Ne Demek?
Okunma Süresi: 2 dk

Orgi ne demek sorusunu pek çok kişi merak etmektedir. İki anlamı olan orgi kelimesinin 1. Anlamı toplu seks demektir. Bu seks esnasında sadece 1 kadın partner bulunur ve çoğunluk erkektir. Bu şekilde gerçekleştirilen ve fantezi amaçlı yapılan sekse orgi denmektedir. 2. Ve Türkçede kullanılan anlamı ise müzik topluluğu şeklindedir. Kalabalık bir şekilde yapılan orkestraya orgi de denilebilmektedir.

 

Orgi Anlamı Nedir?

Orgi kelimesinin çoğunlukla kabul edilen anlamı toplumlar tarafından pek kabul görülmemektedir. Orgi anlamı nedir diye merak edenlere toplu seks ifadesi cevap olarak verilebilir. Çeşitli kutlamaları da kapsayan bu seks türü bir ayin şeklinde de gerçekleşebilir bir parti de olabilir. Bazen tek bir kadın ve çok sayıda erkeğin yer aldığı bu seks kutlaması çok daha fazla kadının yer aldığı daha büyük kutlamalara da dönüşebilmektedir. Orgi anlamı nedir diye düşünenler muhtemelen bu bilgiye ulaştıklarında yadırgayacaklardır. Öyle ki kanıtlanmamış bir bilgiye göre pek çok gizli ayin ve halka kapalı alanlarda bu tür kutlamalar ve özel davetlerle orgi yapılmaktadır. Bu davet ve ayinlere katılım gösterebilmek için ise belli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir.

 

Orgi Nasıl Yapılır?

Orgi kelime anlamına bakılacak olursa orgi nasıl yapılır cevabı da bulunmuş olacaktır. Genellikle alkol ve çeşitli uyuşturucu partilerini anımsatan ve benzer şekilde kalabalık bir grupla gerçekleştirilen seks partilerine verilen isimdir. Özel amaçlı yapılan bir toplantının kutlaması da bu şekilde yapılabilir ya da tamamen eğlence amaçlı da gerçekleşebilir. Yerel halkların kabul etmeyeceği türden bir seks olan orgi nasıl yapılır sorusuna cevap olarak, genellikle varlıklı kimseler ve farklı inançlara sahip kişilerin ayinleri esnasında yapılabilmektedir. Ayrıca farklı madde kullanımları sonucunda toplu halde meydana gelebilecek bir uçarı fantezi ya da ayin geleneği olmaktadır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nevrotik Ne Demek?

Nevrotik Ne Demek?