weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Regular Ne Demek?

Regular Ne Demek?

Regular Ne Demek?
Okunma Süresi: 2 dk

Regular ne demek sorusu anlamı merak edilen İngilizce kelimeler arasındadır. Regular, düzenli ve sürekli anlamlarını taşır. Bu kelimenin dilimize çevrimi bu yöndedir. Regular kelimesi bazı iş sektörlerinde de kullanılmaktadır. Ayrıca günlük hayatta da sıklıkla cümle içinde kullanılabilir. Regular kelimesi devamlılığı olan her şey için geçerlidir. Yapmakta olunan rutin işler için bile kullanılabilir.

 

Regular Ürün Ne Demek?

Regular kelimesinin devamlılık anlamı taşıması regular ürün ne demek sorusunu meydana getirmektedir. Regular ürün sürekli olarak kullanılabilen giyim türüdür. Yaş ve beden gibi detaylara takılmadan üretilen ve modadan uzak olarak piyasaya sürülen ürünlerdir. Regular ürün ne demek sorusuna net cevap ise şu şekilde verilebilir; modaya bakılmaksızın üretimi söz konusu olan ve iş sektöründe kullanılmak amacı ile beden ve yaş gibi ayrımları olmadan üretilen giyim ürünleridir. Bu ürünler, genellikle fabrika vb. mekanlarda çalışan kişiler için üretilen tek tip iş kıyafetlerine de örnek olarak verilebilir. Devamlı giyilen ve sürekli kullanılan anlamını taşımaktadır. İş sektöründe her daim rahat ve şıklık arayışında olanlar tarafından tercih edilebilir.

 

Regular Kalıp Ne Demek?

Daha çok tekstil ürünlerinin üretiminde kullanılan regular kalıp ifadesi, çeşitli alanlarda da karşımıza çıkabilmektedir. Regular kalıp ne demek diye merak edenler şunu bilmelidirler ki; normal kalıp ölçülerinden biraz daha büyük kesilen ve standart bir şekilde üretilen ürünlerdir. Normal ve biraz daha fazla kiloya sahip olan kişilerin rahatlıkla kullanabileceği, vücudu sıkıştırmayan kesime sahip olan ürünlere regular kalıp denir. Ayrıca bu ürünlerde cinsiyet farklılığı da gözetilebilir. Renk seçeneği de çoktur. Regular kalıp ne demek sorusunun cevabını daha detaylı almak isteyenler farklı kaynaklardan yararlanabilirler. Giyim üzerine üretim yapan pek çok firma her sene bu tarz ürünleri piyasaya sunmaktadırlar.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'de Can Kaybı 4.741'e Ulaştı

Gazze'de Can Kaybı 4.741'e Ulaştı