weather
23°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AZ BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Warner Bros'un Patronu Harry Potter 2024 Serisi için Güncelleme Yayınladı!

Warner Bros'un Patronu Harry Potter 2024 Serisi için Güncelleme Yayınladı!

Warner Bros'un Patronu Harry Potter 2024 Serisi için Güncelleme Yayınladı!
Okunma Süresi: 3 dk

Harry Potter serisi dünyanın en sevilen serisi oldu. Bu yüzden seyirciler güncellemeleri merakla bekliyor. Şu ana kadar bir gelişme de yaşanmadı.  Fakat bu iş böyle kalmayacak zira Warner Bross patronu geçtiğimiz gün yeni bir güncelleme yapılacağını duyurdu. Sözün özü Harry Potter 2024 serisinin geleceği müjdesini verdi. 10 yıl sürecek bir Harry Potter Dizisi çekiliyor. 

Heyecanı doruklarda, Potterhead'ler! Warner Bros. Discovery, büyülü dünyamızı alt üst edecek bir haberle karşımızda: Yeni bir Harry Potter TV dizisi geliyor! ?✨

HBO Max ve Discovery+'ın Büyülü Birleşimi!

Nisan 2023'te, büyücülük dünyasının kalbini daha önce hiç olmadığı gibi çarptıracak bir duyuru yapıldı. HBO Max ve Discovery+, yeni ve muhteşem birleştirilen yayın hizmeti Max altında, Harry Potter evreninin yeniden başlatılacağını resmen ilan etti. Ve şimdi, Warner Bros.'un büyük patronlarından gelen son güncellemelerle, heyecanımızı zirveye taşıyan detaylar var!

Yedi Sezonluk Büyülü Bir Yolculuk!

Bu dizi, her biri bir kitabı takip edecek şekilde yedi muazzam sezon planıyla, Potter serisinin her bir sayfasını ekranlarımıza taşıyacak. Warner Bros. Discovery'nin "on yıl sürecek bir dizi" vizyonuyla, HBO ve Max içerik CEO'su Casey Bloys, bu serinin izleyicilere hikayeyi tamamen yeni ve büyüleyici bir şekilde keşfetme fırsatı sunacağını belirtti. "Hogwarts'ı tamamen yeni bir şekilde keşfetmek... Bu, hayal bile edemeyeceğiniz bir macera olacak!" diye ekledi.

Yıldızlar Geçidi: Oyuncu Kadrosu ve Daha Fazlası!

Warner Bros. ekibi, dizi yapımcıları ve oyuncu kadrosu üzerinde titizlikle çalışıyor. Televizyon Grubu CEO'su Channing Dungey'in açıklamalarına göre, diziye kimin hayat vereceği konusunda heyecan verici görüşmeler yapılıyor. "Bu büyülü seriyi kimin yöneteceğini bulmak bizim için birinci öncelik," diye belirtti Dungey. Ve merakla beklenen soru: İlk iki kitapta genç büyücülerimizi kimler canlandıracak?

J.K. Rowling'den Tam Destek!

Serinin yaratıcısı J.K. Rowling, bu yeni projeyi büyük bir heyecanla karşıladı. Rowling, bir TV şovunun, kitapların derinlik ve ayrıntılarını tam anlamıyla yansıtma potansiyeline sahip olduğunu ve Max'in bu yeni uyarlamada kitapların bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığının kendisi için çok önemli olduğunu belirtti.

Büyülü Dünyaya Geri Dönüş!

Bu dizi, Harry Potter hayranlarını yeniden büyülü dünyanın derinliklerine davet ediyor. Hogwarts'ın koridorlarında yankılanan adımlar, büyülü dersler, Quidditch maçlarının heyecanı ve tabii ki, dostluk, cesaret ve macera dolu hikayeler... Hepsi çok yakında ekranlarımızda!

Potterhead'ler, asalarınızı hazırlayın ve bu büyülü serüven için geri sayıma başlayın. Warner Bros. Discovery, Harry Potter'ın yeniden başlatılmasıyla, büyücülük dünyasını bir kez daha hayatımıza sokmaya hazırlanıyor. Bu, kaçırılmaması gereken bir macera olacak! ?✨

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kandil Ne Zaman?

Kandil Ne Zaman?