Düzce'de Trafik Kazası 4 Kişi Yaralandı

İHA-Düzce'de meydana gelen trafik kazasında, dönüş yolunu kaçıran bir cip aynı yönde seyreden bir otomobile çarptı. Kazada toplamda 4 kişi yaralandı, bunlardan birinin durumu ağır.

Düzce kaza haberleri…İHA-Düzce'de meydana gelen trafik kazasında, dönüş yolunu kaçıran bir cip aynı yönde seyreden bir otomobile çarptı. Kazada toplamda 4 kişi yaralandı, bunlardan birinin durumu ağır. Kaza, Kuzey Çevre Yolu Çamköy kavşağında gerçekleşti. İ.K. isimli sürücünün kullandığı 81 FB 989 plakalı Nissan marka cip, Bahçeşehir istikametinden Akçakoca istikametine seyrederken dönüş yolunu kaçırınca ani bir şekilde durdu. Bu esnada aynı yönde ilerleyen Y.S. yönetimindeki 81 ABH 822 plakalı Fiat marka otomobil, cipe çarparak her iki aracı da savurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki araçta bulunan yaralıları hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Trafik kazasında yaralanan 4 kişi, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere taşındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazada yaralanan diğer kişilerin ise sağlık durumlarının stabil olduğu ve tedavilerine hastanede devam edildiği öğrenildi.

Kaza Sonrası Yol Trafiğe Açıldı

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, kaza ile ilgili gerekli incelemeleri yaparken, yaralıların hastaneye sevki ve araçların kaldırılması sonrasında yol tekrar trafiğe açıldı. Kazanın trafiği olumsuz etkilememesi için ekiplerin hızlı müdahalesi ile normal seyrine dönen yol, sürücülerin rahatça seyahat etmelerine olanak sağladı.

Kaza İle İlgili Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kaza anını ve etkilerini belirlemek amacıyla çevrede bulunan güvenlik kameraları da incelenirken, sürücülerin ifadelerine de başvuruldu. Kazaya sebep olan nedenlerin netlik kazanması ve benzeri vakaların önüne geçilmesi amacıyla soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü bildirildi.

kaynak İHA

İLGİLİ HABERLER