Kafede Çıkan Silahlı Kavgada Ağabey Ve Kardeşi Öldüren 2 Şüpheli Tutuklandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen bir kafe kavgası, iki kardeşin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada, ağabey A.A ve kardeşi Hasan A. silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen bir kafe kavgası, iki kardeşin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada, ağabey A.A ve kardeşi Hasan A. silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, 13 kişi gözaltına alınırken, iki kişi tutuklandı.

olay sekaparktaki kafede gerçekleşmişti

6 Eylül günü İzmit ilçesine bağlı Kozluk Mahallesi'nde bulunan Sekapark’taki bir kafede yaşanan olayda, kafenin eski çalışanı Hasan Akın ile ağabeyi Ahmet Akın, işletme sahipleriyle alacak meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Gerginlik kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve silahlar patladı. Ağabey ve kardeş silahla vurularak ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm çabalarına rağmen her iki kardeş de hayatını kaybetti.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis, aralarında kafe sahiplerinin de bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı. Sorgulanan şüphelilerden 11’i serbest bırakılırken, olayın baş aktörleri olduğu belirlenen Furkan G. ve Oğuzhan S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

kaynak İHA

İLGİLİ HABERLER